Tuesday, July 8, 2014

SUDAH JUMPA RUPANYA INILAH CINA PUKIMAK SEBENAR YANG DICARI

Setelah sekian lamanya rakyat pelbagai kaum di Malaysia menggunakan perkataan 'pukimak', akhirnya kita telah menemui 'pukimak' sebenar.
Rupa-rupanya seorang manusia; memang patut pun 'pukimak' dikategorikan sebagai perkataan yang kotor, kurang ajar, biadap; sesuai dengan perwatakan orangnya yang mengaku bahawa namanya 'pukimak'


Menandatangani saman Polis dengan perkataan 'pukimak' memang sesuai dengan kebiadapan Lim Pei Jye;  KP: 730105-07-5397,  beralamat di  Jln Hassan Abas, Teluk Bahang, Balik Pulau, seorang cina Penang yang berusaha merasuah seorang Polis ini mengeluarkan kata-kata kesat selain menghalang tugas-tugas Polis.

Selanjutnya di [SINI]

Jika di Sarawak, puak DAP lebih suka berterus terang menggunakan bahasa ibunda "ma cib_i" dan ianya perkataan rutin serta 'makanan harian' ditujukan kepada Polis atau orang bumiputera @ LAKIA!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.