Wednesday, July 2, 2014

PEMIMPIN KAFIR DAP TERLEBIH ISLAMIK PADA BULAN RAMADHAN BODOHKAH UMAT ISLAM UNTUK DITIPU


Menjelangnya Ramadhan, kita akan disajikan dengan adengan-adengan Islamik daripada pemimpin-pemimpin KAFIR DAP dengan ada yang mula memakai jubah dan ketayap, ada yang telah mula mengedarkan buah kurma, ada yang mula memijak kaki ke Masjid untuk berbuka. 
Tidak kurang ada di antara YB-YB DAP yang 'berpuasa' dan 'bersahur'. Dua diantaranya adalah ADUN Mengkibol, YB Tan Hong Pin dan Ahli Parlimen Serdang, YB Ong Ka Ming.Kelihatan mereka mengemaskinikan status laman sosial Twitter mereka dengan adegan-adengan bersahur dan berbuka puasa. 
Kadang-kadang peminpin-pemimpin DAP ini lebih Melayu dari orang Melayu sendiri. 
CTS pun kekadang kekok untuk sebut iftar, malah lebih selesa menyebut berbuka puasa. Baguslah kalau YB-YB berkenaan berpuasa untuk mengenali keindahan Islam. 
Celakalah mereka kalau niat mereka sekadar untuk memancing undi dan mempermainkan sensitiviti Masyarakat Islam... bodohkah kita untuk percaya sandiwara mereka??? walhal mereka tetap rasis dan anti kepada Melayu dan ISLAM...
Apapun CTS tabik dekat YB Ong Ka Ming. Kalau CTS sebelah petang sudah tidak berupaya lagi untuk membuat kerja-kerja berat di bulan Ramadhan, YB Serdang seorang ini boleh siap berjogging lagi sebelum berbuka! Mungkin boleh dapatkan rahsia dan petua daripadanya kot?

1 comment:

usin said...

Ala senang je CTS. Apa masalah dgn berbuka & sahur. Bukan puasapun! Itu pasal boleh joging. Makan waktu siang apa de hal. Mereka bukan muslimpun. Saja nk kelentong dan beli jiwa org Islam..heheh

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.