Monday, July 14, 2014

PALESTIN SEDANG BERMANDIKAN DARAH MOGA ALLAH BERIKAN PALESTIN KEMENANGAN SERTA HANCURKAN ISRAEL DAN SEKUTUNYA


TERKINI GAZA 13 Julai - Israel hari ini melancarkan serangan darat pertama ke atas Gaza apabila komando marin rejim Zionis Israel mendarat di pantai Gaza dan bertempur dengan anggota pergerakan Hamas di kawasan pantai. Jurucakap tentera Israel, Leftenan Kolonel Peter Lerner berkata, askar Israel dibantu jet pejuang menyerang satu kawasan di utara Gaza yang dipercayai digunakan oleh Hamas untuk melancarkan roket jarak jauh ke wilayah Israel.

"Sebanyak empat komando (Israel) cedera dalam serangan tersebut, namun kami berjaya memusnahkan tempat pelancar roket (Hamas),'' katanya.

Hamas bagaimanapun berkata, pejuangnya melepaskan tembakan ke arah askar Israel dan berjaya menghalang mereka mendarat di kawasan pantai Gaza. Lerner berkata, mereka berjaya menyelesaikan misi mereka dan serangan itu merupakan aktiviti serangan darat pertama oleh tentera laut Israel di Gaza.

Dua jam selepas pengumuman serangan darat itu yang dibuat pada kira-kira pukul 4 pagi waktu tempatan (9 pagi waktu Malaysia), Hamas melancarkan serangan roket jarak jauh dengan siren amaran dibunyikan di lapangan terbang Ben-Gurion di Tel Aviv dan beberapa bandar lain.Kepulan asap dan api akibat bedilan roket Israel kelihatan di Lapangan Terbang Antarabangsa Gaza di Rafah, selatan Gaza, kelmarin. - AFP


Api menjulang ke udara setelah serangan Israel di Kota Gaza, Palestina, Sabtu (17/11).
Api menjulang ke udara setelah serangan Israel di Kota Gaza,

Photo: Like dan Share tanda anda prihatin

A: Bagaimana Israel berani mengebom rumah keluarga, penuh kanak-kanak, wanita dan orang tua?
B: anda mempunyai jawapan Encik A. Apatah lagi semua kerajaan Eropah bersama-sama dengan AS
dan kerajaan Australia menyokong Israel.

A: Untuk apa mereka menyokong Israel??
B: Untuk "mempertahankan diri"

A: Dari siapa?
B: Dari Palestin

A: Betul? Sebuah negara mempunyai senjata nuklear, kilang senjata, kapal terbang perang, Senjata pemusnah besar-besaran dan tangki keperluan sokongan! aneh
B: ya, ia memerlukan sokongan menentang keganasan khas di Gaza

A: Aha, Adakah Gaza telah senjata nuklear?
B: Tiada

A: Adakah Gaza mempunyai senjata kimia?
B: Tiada

A: Adakah Gaza mempunyai kilang-kilang senjata, kapal terbang perang, kereta kebal, senjata canggih?
B: Tiada

A: Kemudian, Adakah sasaran militan Israel di Gaza?
B: Ya

A: telah anda melihat gambar terakhir dari Gaza?
B: Tiada

A: OK, saya ingin memberitahu anda sesuatu, Israel telah membunuh lebih daripada 63 paling Palestin daripada mereka adalah kanak-kanak dan wanita, hanya satu jam yang lalu, Israel mengebom sebuah rumah awam, 10 ahli keluarga Al Dalou telah dibunuh termasuk 5 orang kanak-kanak, 3 wanita dan bapa dan ibu. medik ditarik mereka keluar dari bawah rubbles.
Jadi seperti yang anda lihat terdapat tiada militan dan anda perlu bangun dan menggunakan mata anda untuk melihat perkara-perkara di sekeliling, jangan menjadi bodoh percaya setiap perkara dalam media yang dikawal oleh Israel di seluruh dunia.
B: mengeluh

A: di sini anda adalah gambar hanya diambil minit yang lalu bercakap kuat dan menunjukkan kebenaran membunuh kanak-kanak dan tidak bersalah, mereka adalah anak-anak dari keluarga Al Dalou: (
B: Saya keluar perkataan: (


humanity, mean , Gaza baby, nasty, israel, terrorist, keji,kejam, palestine and israel, bomb attack, serangan israel, syahid, gaza kids, dead body, ghost, creepy, war, syurga
KATA BENCI SUNGGUH PADA  ISRAEL LAKNATULLAH

TAPI KENAPA SETIA DAN MAHUKAN ANWAR YANG SOKONG ISRAEL???

KATA PEJUANG ISLAM TAPI KENAPA MAHU BERSEKONGKOL DENGAN
ANWAR YANG SOKONG ISRAEL DAN CINA DAP KAFIR HARBI LAKNATULLAH YANG MENETANG ISLAM???


PELIK UNTUK HIDUP DENGAN PRINSIP SESUMPAH!!!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.