Sunday, July 13, 2014

KARIAH PAS SURAU DI LEDANG BANGANG TAHAP UNTA LEPAS DENGAR TAZKIRAH USTAZ CINA KAPIAK DAP DALAM SURAU

Punyalah banyak ustaz dan ustazah malah hafiz dan hafizah  ataupun orang ISLAM lain di malaysia yang lebih layak boleh memberikan tazkirah di baginya pula pada CINA KAFIR HARBI LAKNATULLAH. Siap bagi masuk surau lagi dan bercakap di tempat imam... 

Nak tanya geng-geng bodoh yg jadi penjilat DAP ni.... cina gemuk makan babi ni dah mandi wajib or bersuci ke dari hadas kecil dan hadas besar??? bukan dia main kesat je pakai tisu tandas ke? 

Apa jadi pada kesucian surau tu??? tu lah pandai sangat... gadai dan terus kan pak serban lacurkan Islam, kalimah Allah, maruah dan apa saja yang ada terus beri pada
CINA KAFIR HARBI LAKNATULLAH... semata-mata kuasa... buta hati sungguh!!!
 
Patutlah ahli-ahli PAS bengap tak sudah. Berapa banyak Ustaz dan Tahfiz yang ada di Malaysia ini yang boleh dipanggil untuk bagi tazkirah, YB Cina DAP Kafir yang disanggap oleh mereka. 
 
Kejadian berlaku di sebuah surau di Ledang. ADUN Tangkak YB Ee Chin Li telah dipanggl untuk berucap di Majlis Iftar Ramadhan PAS Ledang. 
 
Mungkin dengan dua tiga ayat Al Quran tergangga habis pak-pak lebai ini. Kalau berucap di luar surau tak boleh kah? Perlukah si gemuk ini untuk mencemar surau? Baghal sungguh khariah di kawasan ini.

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.