Friday, September 11, 2015

WANG ZAKAT PUN BERANI TIPU AZMIN ALI DAN PAKATAN RAKYAT SUDAH KANTOI DEIG BENCANA BUAT RAKYAT SELANGORDalam satu majlis penyerahan Zakat Selangor, replika cek atau 'mock cheque' yang diserahkan oleh Menteri Besar kepada Tuanku Sultan Selangor tertera nama DEIG kepada Lembaga Zakat Selangor (LZS). Cek berkenaan yang bertarikh 06/07/2015 itu berjumlah RM2.5 juta. Walau bagaimanapun, LZS menafikan menerima sebarang zakat DEIG seperti mana laporan akhbar bertarikh 06/09/2015. 

Menurut semakan LZS, bukan setakat DEIG tidak pernah membuat sebarang pembayaran zakat kepada lembaga berkenaan malah hasil semakan juga mendapati tiada rekod berkenaan syarikat berkenaan dengan LZS. Persoalannya, adakah Azmin Ali cuba menipu Sultan Selangor? 

Sehubungan dengan itu, Menteri Besar Selangor juga jangan lari dari menjawab pembongkaran yang dibuat oleh ADUN Sungai Panjang, YB Budiman Mohd Zohdi, dalam satu sidang media dua hari lepas iaitu bagaimana DEIG sebagai sebuah syarikat yang didakwa oleh Azmin Ali "belum beroperasi" sudah dikatakan membayar zakat kepada cabang-cabang PKR di Negeri Sembilan?

SUMBER at http://khairulryezal.blogspot.com/2015/09/adakah-dato-menteri-besar-azminali.html#kz4u4j9Y55Y0e9GA.99

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.