Monday, September 28, 2015

KUNGFU MASTER CHINA JADI HERO PETALING STREET BAWA CINA BALIK NEGARA CHINA

Seekor kungfu master berkata Negara China kononnya mau pertahan kaum cina di Malaysia dengan tidak akan duduk senyap jika berlaku insiden perkauman melibatkan kaum cina itu.

Apa hak China mau campur tangan hal ehwal dalaman Malaysia? 
Apa duta China sudah hilang akal kah kerana sudah puas dilayan "china-doll" tajaan gengster cina di petaling street?
Kenapa China tak bising meroyan nak campur tangan hal perkauman nasib bangsa cina di Amerika dan Britain... 
Apa Negara China mau ambil bawa balik ke kaum Cina di Malaysia ni SEMUA SEKALI balik ke negara asal mereka China sebagai penyelesaian terbaik mengelakkan insiden perkauman melibatkan bangsa cina... sayang sangat bangsa cina... bawa balik dan jaga di negara China lah... baru tahu nasib lu bawah pemerintahan komunis!!!

Apapun TAHNIAH kepada DAP dan cina cauvanis rasis kerana berjaya mengundang campur tangan asing ke negara kita.. Malaysia yang kita cintai... JELAS TEKAD dan NIAT DAP serta cina cauvanis rasis yang sanggup menggunakan apa jua cara demi MENGUASAI MALAYSIA...

Pengajarannya adalah... kita perlu berhati-hati... sudah tiba masanya MELAYU-ISLAM dan BUMIPUTERA bersatu teguh atas nama perpaduan anak jati Malaysia... demi menghadapi ancaman golongan cauvanis rasis dan pengkhianat negara.

Duta Besar China ke Malaysia De Huang Hui Kang, yang jelas telah mencampur tangan dalam urusan dalaman negara Malaysia DENGAN BERKATA " China tidak akan duduk senyap sekiranya berlaku sebarang insiden keterlaluan yang melibatkan hubungan kaum di Malaysia"

TERKINI - TELUR MENTERI SUDAH CICIR DI PETALING STREET!!!!

Wisma Putra telah membatalkan untuk memanggil Duta China, Huang Huikang, ia dilaporkan dibatalkan oleh pemangku Menteri Luar Datuk Hamzah Zainuddin.


Akhbar harian Sin Chew melaporkan bahawa keputusan untuk memanggil duta China itu yang dibuat oleh Timbalan Menteri Luar, Datuk Reezal Naina Merican, telah dibatalkan oleh Hamzah.


Hamzah merupakan timbalan menteri luar sehingga rombakan kabinet Julai lalu, di mana beliau dilantik sebagai Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan.

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.