Wednesday, February 21, 2018

ZAINUDIN MAIDIN KANTOI BILA TERLALU GEMAR MENJILAT PUNGKOK HITAM MAMAK KARALA MAHATHIR

Jilat punya jilat sekali terlebih da jilatannya maka kantoilah dan nampaklah KEBODOHAN TAHAP DEWA Zainudin Maidin aka mamak jiran karala hahahah!!!


FAKTA SEBENAR
 
1. Dr Mahathir meletak jawatan pada tahun 2003. Begitu juga dengan Langkawi SkyCab yang telah dibuka secara rasmi pada tahun yang sama iaitu 2003.
2. Jadi bagaimanakah dakwaan Zainuddin Maidin bahawa Tun Dr Mahathir menjalankan pengawasan rapi sewaktu beliau bukan lagi seorang Perdana Menteri? Adakah beliau buat 'part time' sebagai operator Langkawi SkyCab selepas perletakan jawatan Perdana Menteri pada tahun 2003? Apakah Mahathir gila kuasa masa tu pantau syok sendiri tanpa sebarang kuasa hahaha!!!


3. Apa yang Zainuddin Maidin ini terlupa adalah 'baby' untuk 'cable car' Tun Dr Mahathir bukanlah Langkawi SkyCab tetapi sebaliknya Cable Car Bukit Nenas, Kuala Lumpur. Seperti mana projek-projek Tun Dr Mahathir yang lain, Cable Car Bukit Nenas juga turut menjadi arwah... innnaillah... sodokollah hul azim... gagal... FAIL dan BUNGKUS!!!!.

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.