Monday, February 26, 2018

PRESIDEN PAS HADI AWANG BERFATWA HARAM SOKONG & BERSEKONGKONG DENGAN DAP MAKA HARAM LAH JUGA PKR PAN PPBM


Haram bagi masyarakat Islam menjadi ahli atau penyokong parti yang menentang Islam termasuk menjadikannya sebagai rakan setia, kata Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang.

"Rakyat bukan Islam hendaklah menolak parti itu demi keselamatan semua.

"Adapun umat Islam diharamkan dengan sekeras-kerasnya sama ada menjadi ahli, penyokongnya atau alatnya, termasuk menjadikannya rakan setia untuk perjuangan partinya apabila nyata sikapnya terhadap Islam, sehingga Allah memberi amaran yang keras dan menjadikannya sebahagian daripada sifat munafik," katanya.

Walaupun tidak menamakan parti terbabit, Abdul Hadi dalam tulisan yang disiarkan Harakahdaily dengan jelas dipercayai merujuk kepada DAP.


MAKA INSAFLAH... TOLAK AGENDA MEMUSNAHKAN UMAT ISLAM, MEMECAH BELAHKAN MELAYU DAN USAHA MEMPERKUDAKAN DEMI MERAMPAS KUASA

KARPAL SINGH KATA " MAHATHIR, MAT SABU. ANWAR DAN LIM KIT SIANG" WAJIB BERTAUBAT!!!

https://www.malaysiakini.com/news/413342

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.