Wednesday, February 21, 2018

KECOH DIPLOMAT ISRAEL DATANG MALAYSIA METING PBB - DAP, ANWAR, MAHATHIR JILAT ISRAEL KENAPA TAK BISING?


Macai dan penjilat BABI bising-bising tanpa mahu mengetahui isu sebenar kenapa diplomat Israel ke Malaysia!!! 

Diplomat rejim pengganas Israel diketuai Timbalan Duta negara itu ke Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB), David Roet, berada di ibu negara selama seminggu, bagi menghadiri persidangan World Urban Forum Ke-9 (WUF9) anjuran PBB, di mana Malaysia menjadi tuan rumah, bermula 7 Februari...

 
FAKTA ISU

1.  Penyertaan Israel adalah berdasarkan jemputan yang dikeluarkan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB), melalui agensinya Program Penempatan Manusia PBB (UN-Habitat) selaku penganjur WUF9.

2. Surat jemputan kepada Israel, yang ditandatangani oleh Pengarah Eksekutif UN-Habitat, adalah selaras dengan Host Country Agreement yang ditandatangani di antara organisasi itu dan Malaysia. Artikel III dari Perjanjian tersebut diantaranya menyatakan, bahawa penyertaan dalam Forum itu dibuka antara lainnya kepada keseluruh keanggotaan PBB dan mana-mana Agensi Khususnya (Specialized Agencies). Host Country Agreement ini adalah syarat bagi mana-mana persidangan PBB untuk diadakan di luar mana-mana ibu pejabat PBB yang sedia ada.

3. Tidak seperti surat jemputan kepada negara-negara yang lain, surat jemputan kepada Israel tidak ditandatangani oleh mana-mana pegawai Malaysia. Oleh itu, tohmahan bahawa Malaysia secara senyap-senyap mewujudkan hubungan dengan Israel melalui penganjuran Forum ini adalah tidak timbul sama sekali. Pendirian Malaysia terhadap Israel tetap tidak berubah. Apa jua penyataan sebaliknya hanya sekadar membuktikan niat jahat dan berbahaya

4. WUF9 telah dikelolakan dengan jayanya. Forum ini telah berjaya meningkatkan profil Malaysia dan mempamerkan pencapaian Malaysia mempromosi, menyuara dan melaksanakan New Urban Agenda. Ia juga menyaksikan penyertaan lebih daripada 25,000 orang, dengan 69 negara diwakili di peringkat Menteri. Semua rakyat Malaysia harus bangga dengan kejayaan negara menganjurkan Forum yang berprestij dan penting ini.

PAKATAN PEMBANGKANG SEBENARNYA MENJILAT TEGAR ISRAEL DARI DAP, PKR SAMPAILAH PARTI BUNGA... LIM GUAN ENG, ANWAR OR MAHATHIR KA SAMA SAJA... LEBIH TERUK DAN BUSUK MALAH SANGAT JAHAT AGENDA PRO ISRAEL MEREKA!!!

1. Agenda rahsia DAP dan ISRAEL seperti didedahkan Razali bekas pegawai khas LGE - dakwaan ini sehingga kini tidak dicabar dalam bentuk laporan polis atau saman dipihak DAP maka umpamanya dakwaan ini sememangnya benar belaka...

2. Bukan satu rahsia anwar berkait dengan organisasi YAHUDI/ISRAEL antarabangsa malah pernah terbuka menyokong negara Israel

 

3. Mahathir turut mempunyai rangkaian dengan yahudi malah membenar pasukan kriket israel datang ke negara kita... malah bagi mengekang bantahan tangkapan telah dibuat.. malah siap tulis surat chenta lagi kepada PM ISRAEL Laknatullah.

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.