Wednesday, February 21, 2018

BILA ORANG KAYA RAYA BILLIONAIR HARTAWAN MENGANJING RAKYAT MINTAK DERMA SAH LAH PPBM MEMANG CELAKA

Kenapa anda rakyat marhaen perlu DERMA PADA Parti BUNGA sebanyak-banyaknya??? Demi BOBOI? Demi atok mudah lupa? demi menjilat DAPiggy? Demi ANUwar BERAHI si banduan peliwat? Demi JANDO hot meroyan jejaka seberang izzah? 

ATAU DEMI MENGHANCURKAN DAN MEMPORAK PERANDAKAN NEGARA SAMPAI MELAYU HILANG KUASA DAN SYIAR ISLAM MALAP SINARNYA????

Kenapa nak derma JUM TENGOK KESUSAHAN Mahathir anak beranak!!! lu fikir lah sendiri!!!

BILA KENA TIAW BOLEH PULAK NAK BANDING DENGAN TUANKU ABDUL RAHMAN PUNYA KEMPEN DERMA... BUAT DRAMA TAMIL LAH PULAK KELAB KELING PARYA MAMAK KARALA NI!!!!


FAKTA DERMA TUNKU ABDUL RAHMAN VS PAU DERMA MAHATHIR DEMI BOBOI & PEMBANGKANG
 
1. Tunku Abdul Rahman dan rombongan pergi ke London menuntut kemerdekaan negara maka derma orang ramai adalah untuk fisabilillah. Derma diminta PPBM demi boboi Mukhriz Mahathir adalah untuk mengisi tabung parti bertujuan mengkucar kacirkan negara.

2. Tunku mohon derma demi kemerdekaan negara besar makna dan manfaatnya untuk Rakyat dan Agama maka hukumnya harus. Menderma untuk PPBM untuk merosakkan Negara, Rakyat dan umat Islam - Hukum asal harus menderma itu jatuh kepada haram.

3. Tunku jual rumah (istana), jual kedai dan harta untuk biaya ke London hingga tiada lagi duit. Ayah boboi si tua mudah lupa jual apa??? Mahathir dan boboi ada jual harta benda dan korbanan kemewahan yang tak habis makan sampai 10 keturunan tu? Harta kakayaan nak simpan... tapi pau duit rakyat marhaen!!! kan celaka tu!!!!

4. Tunku meminta derma kerana tiada duit... malah selepas menerima derma tidak naik flight demi berjimat sampai naik kapal laut masa tu... pilihan yang TIDAK MEWAH dan selesa.... Mahathir dan Boboi ke sana ke mari kempen rosakkan negara siap naik JET PERIBADI MEWAH...  rumah bak ISTANA!!! malah keluar negara tu PERKARA BIASA... siap Raya di LONDON, bercuti... naik kapal layar mewah dan melaram kekayaan dari beg, kasut serta gaya hidup mewah anak beranak!!!


5. Tunku meminta derma kerana keluarga beliau sendiri tidak mampu... BERBEZA Mahathir dan anak beranak CELAKA minta derma juga walau sedang kaya raya dengan memiliki beratus syarikat serta hasil di tangan kroni atas jasa kerja bapa mereka selama 22 tahun.

6. Cerita Siti Rahmah Kassim, Ahli Parlimen Rembau pertama, kata Tunku: "Saya ni nak pi London bersama-sama Raja-Raja Melayu, UMNO tak dak duit, saya pun tak dak duit, saya jual istana Ayahanda duk murka. Ayahanda suruh saya jadi Raja, saya tak mau, saya nak jadi Presiden UMNO, nak bagi Malaya merdeka."

Ketika sebut perkataan “tak dak duit” Tunku menangis. Orang biasa menangis bergenang air mata, tapi Tunku menangis air mata bercucuran membasahi pipi.


MAHATHIR DAN MUKHRIZ MINTA DERMA ADA KE SEIKHLAS ITU???

ENTAH-ENTAH GELAK SAKAN KERANA BERJAYA MENGANJING DAN MEMPERDAYA RAKYAT MARHAEN... DIA DAN KRONI TETAP KAYA JUGA!!!!


BUKA MULUT MANJA BOBOI!!!
MAKAN KENYANG-KENYANG YA
DEDAK HASIL DERMA RAKYAT NI....
SEDAP KAN... HAHAHAHAHA!!!!!
SEBAB RAKYAT DERMA KITA MASIH KAYA RAYA HAHAHAH!!!!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.