Tuesday, May 30, 2017

RAMADHAN TIBA PEMBANGKANG BOLEH CERAMAH DEPAN MIMBAR DAN ANJUR MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA PEMIMPIN CHAUVANIS KAFIR HARBI ANTI ISLAM

Tiba sahaja Ramadhan maka berpusu-pusu pemimpin kafir harbi pembangkang MENCEROBOH MASJID bagi berlakon menayangkan kununnya mereka dekat dengan ISLAM dan menjiwai MELAYU walhal SEBENARNYA mereka punya tindak tanduk, percakapan dan cara berfikir JELAS yang amat chauvanis, rasis, anti Islam Melayu yang sememangnya kafir harbi laknatullah!!!

Terbaru kejadian di Masjid An Nur, Kampung Melayu Subang. Berlaku bersempena program penyerahan sumbangan kepada masjid dan surau oleh Ahli Parlimen Subang, S Sivarasa. Tidak bolehkah buat di ruang legar di luar tempat sembahyang? ini sampai membenarkan kafir harbi ini memijak sejadah saf pertama tempat orang Islam di sini sujud menyembah Allah SWT.

AJK Masjid ini pun PUNYALAH BODOH. Hendak dapat sedikit sumbangan, jilat pemimpin sampai hina rumah Allah...

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.