Wednesday, May 31, 2017

A.SAMAD SAID JADI HAMBA DAP PROMOSI BUKU BECOMING HANNAH JELAS MAHU UBAH ACUAN MALAYSIA IKUT KRISTIAN

.
Hamba aka MACAI melayu tunggangan DAP Datuk A Samad Said telah menjadi tetamu utama 'Bicara Buku Becoming Hannah' di Galeri Sejarah KKB, Kuala Kubu Bharu, Selangor menjelang saat umat Islam di Malaysia mahu berbuka puasa pada hari pertama 27/05/2017 lalu.

Selaku MACAI tunggangan DAP Datuk A Samad Said mengaku dia adalah hamba kepada DAPiggy kafir harbi laknatullah rasis chauvanis anti Islam melayu... maka tidak hairan dia sanggup bersyubahat dan menjadi si kitol "menghalalkan" buku yang jelas menampakkan niat dan agenda kristianisasi di Malaysia oleh DAP.

Datuk Samad Said KEMBANG BONTOT dan BODOH DEK TERMAKAN PUJIAN kerana dianggap wira yang akan membawa perubahan kepada negara dan digelar sebagai Wira Ubah kepada DAP oleh Lim Kit Siang sendiri.
Sehari selepas masuk DAP, (The Malaysian Insider) Datuk Samad Said terus menjilat BOS DAPiggy dengan pengakuan sudah menjadi hamba aka macai DAP berkata  “saya bersedia jadi hamba bukan jadi pemimpin” dan “terpulang kepada parti sebab saya jadi hamba kepada parti”. 

Apa A.Samad Said sudah pekak, tuli dan bisu??? atau otak beliau sudah mereng kerana kerap di liwat dan di screw secara berterusan oleh juak-juak pembangkang???

Buku Becoming Hannah Ceritakan Hasrat DAP Mahu Malaysia Diperintah Ikut Agama Kristian

Apa yang buku tulisan Speaker Dewan Undangan Negeri Selangor merangkap Ahli Dewan Undangan Negeri Subang Haya, Hannah Yeoh, bertajuk “Becoming Hannah” (Menjadi Hannah) dedahkan??? JUM BACA

1. DAP bukanlah pejuang negara sekular yang bebas dari pengaruh agama. DAP adalah sebuah parti hipokrit kerana berdakwah dan memperjuangkan pentadbiran negara mengikut haluan agama Kristian tetapi pada masa sama mendesak agar PAS dan UMNO tidak mencampuri isu politik dengan agama Islam

2.  Prihak Kristian membantu pihak tertentu untuk menguasai politik Malaysia dan Hannah Yeoh secara terbuka mengakui bagaimana penglibatan beliau di dalam bidang politik dibantu oleh pihak Kristian, baik dari segi dana mahupun kempen, 

3. Pemimpin tajaan kristian ini kemudiannya akan menggunakan kedudukan politik beliau untuk berdakwah mengenai agama Kristian dan sebagainya khususnya membina Malaysia mengikut acuan agama Kristian.
“Lebih dari itu, beliau juga menyeru ahli-ahli Felo Kristian Seberang Laut khususnya dan penganut agama Kristian umumnya untuk mengikut jejak langkah beliau menceburkan diri dalam bidang politik untuk membina semula Malaysia mengikut acuan agama Kristian,” katanya. (Hannah Yeoh)
 4. Jelas betapa Kristian memainkan peranan aktif dibelakang pemimpin pembangkang khususnya DAP dengan merujuk kenyataan dalam buku ini.

Buku Becoming Hannah Ceritakan Hasrat DAP Mahu Malaysia Diperintah Ikut Agama Kristian
Muka Surat 23
Buku Becoming Hannah Ceritakan Hasrat DAP Mahu Malaysia Diperintah Ikut Agama Kristian
Muka Surat 89
Buku Becoming Hannah Ceritakan Hasrat DAP Mahu Malaysia Diperintah Ikut Agama Kristian
Muka Surat 108
Buku Becoming Hannah Ceritakan Hasrat DAP Mahu Malaysia Diperintah Ikut Agama Kristian
Muka Surat 110

5. Buku ini disokong oleh felo paderi Kristian dalam dan luar negara, tetapi juga ahli parlimen pembangkang dari parti DAP, PKR dan Parti Amanah Negara (PAN) yang jelas termakan umpan pluralisme, liberalisme dan sosialisme... namun sebenarnya bertunjangkan proses kristianisasi.

“Buku bukan sahaja ini diendorse (disokong) oleh Senior Pastor, DUMC, Petaling Jaya, Dr Daniel Ho; Senior Pastor, Skyline SIB, Kota Kinabalu, Dr Philip Lyn, dan Ahli Parlimen Petaling Jaya Utara, Tony Pua, tetapi yang turut diendorse juga oleh Ahli Parlimen Pandan, Rafizi Ramli dan Ahli Dewan Undangan Negeri Hulu Kelang, Saari Sungib,”


KESIMPULAN

وَلَن تَرْضَى عَنكَ الْيَهُودُ وَلاَ النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ

“Dan orang-orang Yahudi dan Kristen tidak akan rela kepadamu, hingga engkau mengikuti kebenaran /akidah mereka” (QS. al-Baqarah:120)

Maka sahabat/ rakan/ pembaca semua... ini bukan lagi sebuah dongengan... ini bukan lagi sebuah khayalan fiksyen... MALAH ini semua benar belaka mengapa kita umat Islam Melayu harus bersatu... dakyah kristianisasi itu sememangnya berlaku... dan kini medium politik dijadikan alat untuk sedikit demi sedikit Islam dicabar dan cuba dicairkan....

Bersatulah atas satu saf yg jitu... demi memastikan kelangsungan dan memelihara generasi kita yang mendatang berhadapan cabaran getir ini.

Kepada Allah Berserah

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.