Monday, April 11, 2016

PELIK TAIKUN DAP PERTAHAN NAJIB TAK TERLIBAT SECARA LANGSUNG 1MDB KATA DR TAN SENG GIAW

Berjuta-juta message dalam FB, Twitter, Blog, Instagram, Youtube, Whatsup serta lain-lain medium atas talian tuduh, fitnah, burukkan, spin dan hentam DS Najib pasal 1MDB dengan kesimpulan DS NAJIB bertangungjawab dan bersalah atas isu 1MDB ini...

Namun hasil keputusan PAC jelas DS Najib tidak terlibat secara langsung dan kelemahan 1MDB hanya disebabkan kelemahan pengurusan... DS Najib terkait hanya sebab nama ada dalam board of adviser... ohh iya ke!!!!! 

Kira sama macam kes Altantunya la ya... Razak Baginda buat TAHI... terkait DS Najib Razak sebab ada perkataan RAZAK aje... yang lain kerja pembohongan, fitnah, burukkan, spin dan hentam oleh penjilat JUBOR pembangkang... tahu pun kebenaran sebab akuan bersumpah dengan nama Allah oleh SIRUL yang melarikan diri ke Australia.... ohh iya ke!!!!

Paling best TAIKO DAP sendiri akui perkara tu... tahniah lah kepada penjlat JUBO dan MACAI Pembangkang terutama bangsa melayu dan beragama ISLAM... banyak dah saham neraka hangpa semua dah kumpul hasil fitnah, pembohongan dan spin yang kau tabur... bodoh punya orang buta-buta kena bangang sampai sanggup KUTIP dan JILAT taik dan najis fitnah dari rafizi, guan eng sampai lah ke mat sabun dan atok nyayuk....
“...Legally speaking, how can you take action on those (to Najib) who have done nothing...”
“...From our investigations, we found that he (Najib) is not directly involved. His name only appears in the board of advisers..”
- Dr. Tan Seng Giaw (Timbalan Pengerusi PAC)
Dr Tan Seng Giaw juga adalah Ahli Parlimen DAP Kepong. Naib Pengerusi DAP Kebangsaan itu menegaskan bahawa isu 1MDB sebenarnya lebih kepada aspek urus tadbir yang lemah.

Kita pasti selepas ini Dr Tan Seng Giaw akan dituduh oleh pencacai pembangkang dan ProTun sebagai pemakan dedak dan silap-silap sebagai Ahli UMNO.

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.