Friday, January 29, 2016

MESYUARAT MT UMNO PWTC MUKHRIZ MAHATHIR DIHALAU KELUAR KE TIDAK DIJEMPUT HADIR

mukhriz

Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Mukhriz Mahathir meninggalkan Menara Dato Onn selepas tidak dibenarkan menyertai mesyuarat Majlis Tertinggi (MT) UMNO sebentar tadi. 

Ketika ditemui di lobi bangunan itu, beliau memaklumkan arahan tersebut dibuat Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor.

Sesiapa yang tidak dijemput diminta beredar, tetapi semua itu ditujukan kepada saya seorang. “Ada arahan daripada Setiausaha Agung,” katanya. - UTUSAN ONLINE

http://mk-cdn.mkini.net/976/aaace4127d4a47e2e17ef6f7fa3f3f24.jpg


Majlis Tertinggi Umno dipercayai sedang berbincang mengenai masa depan Mukhriz yang juga adalah pengerusi perhubungan Umno Kedah merangkap menteri besar kedah. 

Malunya bila TAHU TIDAK DIJEMPUT tetapi sengaja saja-saja... bila hadir kena suruh keluarlah sebab you ak dijemput.... lepas ni jangan spekulasikan perkara ini... macam mana nak bincang nasib you kalau you duduk dalam meeting tertutup ni...

2 comments:

Anonymous said...

PRU14 akan menjadi penentu!

Rahim Satria said...

Takper dihalau keluar.
Ada masa...depa lak yang dihalau.

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.