Friday, June 5, 2015

TAHNIAH KEPIMPINAN ULAMA MENANG 100% MENEWASKAN KUMPULAN ANWARIS LIBERALIS DAN SEKULARISSyukur kepada Allah SWT Datuk Seri Abdul Hadi Awang mengekalkan jawatannya sebagai Presiden PAS selepas mengalahkan pencabarnya Ahmad Awang dengan jumlah undian sebanyak 928 undi dan majoriti 695 undi. Malah semua calon barisan kepimpinan ULAMA menang dengan takdir ALLAH menewaskan calon-calon didokong kafir harbi laknatullah DAP dan golongan sekular serta liberal dari PKR.

TAPI AWAS.... ada SATU TERLEPAS... Terpilih JK Kerja Pas Pusat... MAZLAN ALIMAN... tapi tak mengapalah... rasanya geng geng ulama saja bagi dia menang... itu tanda PAS penuh dengan semangat demokrasi... tahniah kepimpinan Ulama... semoga usaha penyatuan UMMAH semakin hampir...

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT57vWNBb4-GULKwVl6gvDBo7tpqneOC0dJqiMrI00Dc4IviEU

Mat Sabu melolong meminta TOLONG pada DAPig dan PKR... aaauuuuuu!!!!


http://www.mstar.com.my/~/media/upload/2015/06/03/20/46/nikabduhmenang.ashx?w=620&h=413&crop=1&/
Di barisan Pemuda PAS... kumpulan pemuda pro ulama menang bergaya menewaskan calon  pro DAP... GAMABAR : Nik Abduh (tengah) diapit timbalannya, Muhammad Khalil Abdul Hadi (kanan) dan Naib Ketua Pemuda PAS, Khairil Nizam Khirudin (kiri)
.
Ketua Muslimat PAS Pusat yang baru dipilih, Nuridah Salleh (tengah) daripada kumpulan konservatif menewaskan penyandang jawatan berkenaan Siti Zailah Mohd Yusoff pada pemilihan PAS hari ini. – Gambar The Malaysian Insider oleh Seth Akmal, 3 Jun, 2015.

Dewan Muslimat PAS Pusat turut di menangi kumpulan PRO ULAMA iaitu Siti Zailah Yusof, Dr Siti Mariah Mahmud dan Mumtaz Mat Nawi yang mengalahkan pencabar masing-masing untuk jawatan ketua, timbalan dan naib ketua Dewan Muslimat PAS


http://1.bp.blogspot.com/-WnGJ9xRxuyM/VXCIBd0AjnI/AAAAAAAA7dA/n9eOX-YKBwk/s320/husam.PNG

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.