Tuesday, December 30, 2014

KENALI 4 JENIS PEMIMPIN SEMASA BENCANA MELANDA NEGARA BACA JANGAN TAK BACA GOLONGAN MUNAFIKUN

Seeloknya yang baca ni MACAI PENJILAT TEGAR pembangkang dan ANUwar Berahim malah lagi bagus kepada MACAI penyokong pembangkang yang kerja KERAJAAN yang MUNAFIK suka berlakon sokong kerajaan pusat depan BOS dan kutuk pemimpin pusat aka UMNO/BN di belakang malah rajin viralkan lagi fitnah JIJIK pembangkang dalam FB, Twitter, Wussup dan sebagainya... 

Nasihat kami baik korang berenti jelah keje kerajaan tu... ramai lagi kat luar yang ikhlas nak kerja dan menyokong kerajaan... baik korang pegi jumpa dan keje dengan lim kit siang atau ANUwar tu kalau korang asyik nampak tindakan, keputusan dan polisi kerajaan pusat tu bagi korang semua tak betul... ingat orang tak perasan ke perangai MUNAFIK korang yang macam celaka menikam dari belakang... sokong dan jilat lah puas-puas pemimpin pembangkang tu... jilat yaaa... jilat... islamik sangat kunun... bagus sangat konon phuiii!!!!


No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.