Tuesday, December 30, 2014

BENCANA BANJIR TERBONGKAR AKRABNYA DS NAJIB, TOK PA DAN DATUK AHMAD YAKUB MB KELANTAN

Sudah menjadi RAHSIA UMUM akrabnya DS Najib, Tok Pa dan Datuk Ahmad Yaakub yang mana gandingan inilah yang sedaya upaya mengkoordinasikan bantuan semasa bencana banjir ini... kalau semua perasan betapa hebatnya MACAI ANUWAR menabur fitnah dan pembohongan demi memburukkan kerajaan pusat semasa bencana banjir ini... macam-macam cerita negatif dan buruk walhal sudah maksimum yang terdaya bantuan diberikan....

KENAPA??? itulah agenda Anuwar yg mahu rakyat terus membenci dan akhirnya menggagalkan usaha penyatuan ummah... ANUwar bimbang kebaikan dan kemurahan serta keprihatinan kerajaan pusat semasa banjir yang penuh keikhlasan itu akhirnya akan membuka mata rakyat untuk menyokong usaha penyatuan... jika penyatuan berlaku maka punahlah harapan ANUwar nak menjadi PM dan golongan CINA KAFIR HARBI menguasai Malaysia sepenuhnya... Fikir-fikirkan....No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.