Tuesday, July 24, 2012

ABBY ABADI JANDA BODOH MEROYAN KUNUN ISLAM SANGAT

Ini merupakan posting meluat aku berkaitan JANDA BODOH MEROYAN KUNUN ISLAM SANGAT. Apa kau ingat masuk PAS kau Islam sangat sampai semua yang ko rasa "kurang" Islam kau kutuk-kutuk kau cari maki... BARU 3 BULAN kenal ISLAM tu pun ISLAM SESAT dari PAS nak berlagak baik... pigi dah!



Fuhh! Hebat sungguh kata-kata Ustazah PAS, Abby Abadi. Murni dan sungguh bersopan cara beliau berdakwah. Buat pembaca-pembaca CTS yang perempuan, jawablah. Ustazah PAS Abby Abadi tanya tu! Kalau ye pun hendak berdakwah, ikutlah cara berdakwah Junjungan Besar Rasulullah SAW yang penuh diplomasi dan lemah lembut.




Mungkin beliau sudah lupa, beliau sendiri baru 3 bulan bertudung. Beliau juga lupa kisah lampau beliau yang selama ini berpakaian menjolok mata dan berambut "blonde". Bukan lagi menjadi cakap-cakap belakang bahawa beliau juga ada menyimpan "anak ikan" sebelum ditinggalkan seperti sampah.



Sedap menjilat jari dan emmm... KFC!
NI gambar kau dengan anak ikan kau masa bercuti di China... apa kau buat pergi ke china berdua duaan... puaslah kau ya kat china "bebas sebebasnya" dengan jantan bukan muhrim... berpeluh-peluhlah gamaknya walau china sejuk... dapat pucuk muda katakan... Memang padanlah Norman tinggalkan ko untuk anak dara bergetah si memey tu... konon norman salah lah... jahat lah... semualah salah norman... tapi Allah maha kuasa... ha lepas bercerai terdedah perangai JALANG dan MURAHAN kau... sekarang kalau tanya masyarakat mesti semua fikir 10 kali nak salahkan norman sepenuhnya...
Untuk cover kau masuk PAS kunun bertaubat lah... TIBA-TIBA bertudung ceramah di pentas PAS kutuk org yang konon tidak seislamik kau... WAH! kalau ini ISLAM yang kau dapat dari PAS kau makin sesatlah BODOH!. Baik kau aim dan target mana-mana pemimpin PAS yang kaya raya tu and takle dia... jadi bini no 4 pun takpa... dapat hidup senang, kaya dan yang penting terbela perigi tu taklah mencari ANAK IKAN lagi...
Jadi walaupun kita telah bertaubat nasuha sekalipun, bukanlah menjadi lesen kepada kita untuk mengutuk dan menghina orang lain. Syurga dan neraka milik Allah. Bukan kita yang menentukan penghuninya.
UNTUK BANTU ABBY ABADI CARI SUAMI PEMIMPIN PAS BOLEH TENGOK GAMBAR-GAMBAR NI...
ohh ustaz lebai...
abby-abadi1
abby-abadi3

8 comments:

Anonymous said...

NIK AZIZ ada lagi kosong
HADI AWANG pun ada lagi kosong
ANWAR IBRAHIM LAGILAH sentiasa MAUUUU!

Abby mana satu pilihan mu????
he he he he....

Anonymous said...

aikkk..mana aci..kenapa mahfus omar dan husma musa di pinggirkan? mereka pun ade kosong lagi? mohon jangan takmohon..fuh jom pakat berebut dia..kah...kah..kah..

Anonymous said...

kesian abby, dia dapat penyakit lupa atau lebih tepat NYANYOK sebelum masanya.

Unknown said...

kami menyokong penuh norman hakim...keputusan yg norman hakim buat amat tepat...cayalah bro...pada abby ADABI, jgn la maki2 org...nk berdakwah tu ikut la cara NABI MUHAMMAD S.A.W. ...ckp lemah lembut...bkn ikut cara PAS...ada phm???

zainiera_Qaseh said...

melalui tweet abby tu,die just tnye je pndapat org rmi..saya x rasa tu ayat yg mghina org2 yg xpki tudung...

think positif ok,jgn kte sesama kte teruja sgt nk mengaibkan org lain..

ni smpi kutuk kaw2 dlm blog,itu sesuatu yg agak kurang ajar bg saya..

semoga bloger yg created tulisan ni akn mndapat hidayah..insyallah..

bersihkn ati,jgn suka cari kesilapan org..pesanan tuk dri sndiri jgk..hamba allah yg kerdil..

kte sptutnye sokong org yg brhijrah,bkn menhentam...

sesama islam knpa nk jatuhkn air muka sesama islam..

Anonymous said...

Assalamualaikum. Brader, kalau nak bagi teguran tu x yah la sampai bahasa macam tuuuttt jee. Igt Allah la brader. Kau pon satu, bersangka buruk dgn org. Pastu nak marah x tentu pasai, sepatutnya engkaulah yg kene taubat. Die dah taubat dah, pakai tudung elok2 engkau nak maki die. HHmmmm, bagos la sgt. Mungkin lepas kau baca bende ni kau kata suke ati aku laa. Aku pon x de la pandai sgt nak nasihat org. Sekurang kurangnya aku x makan daging saudara aku sendiri! mengumpat sana sini. Astaghfirullah

hazie said...

ya Allah, sampai mcmtu sekali kau taip. kau kena ingat, tiada ulama' yang tiada masa lampau, tiada pendossa yang tiada masa depan. kena ingat tuh. hidayah milik Allah,tak semestinya seseorang yg sbelum ni asyik pakai seksi, perangai tak senonoh tak boleh berubah, contoh termudah sekali felixia yeap. aku harap ko kenal dia, dia kafir but still tutup aurat. sebab apa? hidayah Allah dan juga usaha dia. so, jgn sesekali hina org yg dikurniakan hdayah Allah, support lah diorang. aku harap kita semua istiqomah untuk jadi hamba yg lebih baik. aamiin.

hazie said...

dan lagi satu, seeloknya kau delete lah gambar-gambar yg memaparkan aurat org Islam dalam blog kau ni, sbb kau bg saham kpd diorang, dan juga kpd diri kau sndri. ni demi kebaikan kau jgk. mintk maaf. wassalam.

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.