Thursday, July 21, 2011

DAP MENANG WALAU LETAK CALON ANJING

Salam Perjuangan,

Dalam konteks semasa ANJING DAP yg dimaksudkan adakah PAS dan PKR... atau akan datang nanti akan ada calon yang rela jadi ANJING DAP... mungkinkah melayu Islam yg akan diperkudakan DAP demi kuasa contoh jelas di Perak, Selangor dan Pulau Pinang...


Sikap besar kepala dan angkuh DAP semakin hari semakin menjadi-jadi. Semuanya kerana mereka telah terlalu yakin yang mereka akan berjaya merampas pemerintahan negara ini dalam PRU 13 kelak.

Akhbar Nanyang Siang Pau 18 Julai 2011 melaporkan kenyataan seorang pemimpin DAP yang mengatakan parti itu akan menang pada PRU 13 walaupun mereka meletakkan seekor anjing menjadi calon mereka.

Kenyataan yang mereka keluarkan itu begitu angkuh sekali dan dalam masa yang sama ianya menghina rakyat Malaysia yang menjadi pengundi. Ianya menggambarkan rakyat Malaysia hanya perlukan anjing sahaja untuk menjadi wakil rakyat mereka.

Begitulah angkuhnya DAP....

Mereka menyondol bagaikan babi hutan yang gila mengatakan pilihanraya di Malaysia tidak bersih, tetapi dalam masa yang sama mereka kata anjing pun boleh menang... hebat-hebat...

Amacam kawan-kawan Islam dan Melayu dalam PAS dan PKR... tak rasakah diri anda "diANJINGkan" dan diperkudakan DAP sahaja... mana maruah dan kehormatan prinsip anda kalau rela melacur dan menjadi ANJING DAP...

tepuk dada tanya iman... jelas dah niat kafir harbi ni... masih mahu menempah jalan dan bersubahat menghancutkan ummah dan agama Islam ke???

fikirlah sedalamnya... kepada Allah berserah!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.