Monday, February 27, 2017

LAWATAN KING SALMAN BUKTI RM 2.6 BILLION DERMA SAUDI DAN MAHATHIR BOLEH TELAN BULLSHIT

Jom fikir pakai akal kalau benar Najib MENIPU dan BERBOHONG yang sumber asal RM 2.6 Billion yang didedahkan tu adalah derma dari Arab Saudi apakah kau fikir sudi atau mahu King Salman Raja Arab Saudi datang melakukan kunjungan hormat ke Malaysia apatah lagi berjumpa Najib???

Maka jelas lah memang BENAR TANPA boleh DISANGKAL kejujuran dan keterlusan Najib bahawa MEMANG sumber asal RM 2.6 Billion yang didedahkan tu adalah derma dari Arab Saudi DAN BUKAN SESEKALI dari sumber 1MDB atau yang lain seperti spin fitnah penipuan dan pembohongan Pakatan Haram Jadah, Pembangkang, Atok nyayok mudah lupa serta penjilat dan pemakan dedak tegar mereka...

Maka neraka lah jawab nya kepada pemakan daging busuk, darah dan nanah yang menabur fitnah selama ini... terbukti BODOH, BANGANG dan TOLOL lah mereka yang percaya kepada fitnah berkenaan... benarlah dalam Al-QURAN yang menyatakan bahawa fitnah itu lebih dahsyat dari membunuh... hingga rosak masyarakat, berpecah belah dan timbul permusuhan khususnya dikalangan melayu dan Islam...

Yang untung nya DAPiggy lah yang sememangnya kafir harbi laknatullah rasis chauvanis anti Islam... ketua segala ketua dalam Pakatan Haram jadah Pembangkang...

jom insaf sebelum terlambat... buang emosi... fikir dan terimalah kebenaran...


http://2.bp.blogspot.com/-Wh37wb9j3J4/VqgxuIDwd7I/AAAAAAAAHeI/0YULVRSUmt8/s1600/Screen%2BShot%2B2016-01-27%2Bat%2B10.55.30%2BAM.png
.
Sekarang sudah terbukti yang kau kata itu fitnah so...
siapa kena U-Turn?
siapa kena jilat balik ludah?
siapa kena telan semula itu BULL SHIT?

tak apa Mahathir dah BIASA DAH buat tu semua... peliwat pun dia boleh jilat balik apa hahahaha....
 .
http://www.mykmu.net/2017/02/derma-rm-2-6-billion-kedatangan-raja-salman-bukti-najib-tidak-menipu/
.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9b/f6/c1/9bf6c1a4670984afd89e9c4501943d5b.jpg

8 comments:

Anonymous said...

PENYAKIT DIHANTUI SEJARAH SILAM...inilah sebabnya kuat dan sering mengilai... yg bersamanya semua bertaraf hantu ... yg keliru ...org sakit diingat kerabat....haruk piruk jadinya..manakan sama yg perlu makan ubat dan makan colok..

Anonymous said...

Ulasan yg memalukan..

Anonymous said...

Ko guna kepala butuh ke utk berfikir?

Anonymous said...

Kepala butuh ko la..Otak beku,ko ingat org bangang mcm ko ke?

Anonymous said...

Ada statement dari raja Arab tak pasal 2.6b tu? Kalau tak de ko memang sial.. Lebih sial dari pencuri najib.

Anonymous said...

Pk guna kepala otak bkn kepala butuh..

ali along said...

Ooi kepala butuh ko ada

Anonymous said...

penjilat kepala butoh atok nyanyuk suda marah lahhh... hahahaha
marah sebab kita fikir guna otak dia pulak guna kepala bana untuk berfikir... kih kih kih... tu kekal bodoh macam lembu... tak nampak2 juga kebenaran...

memang la tak ada statment dr saudi... tapi depa pun tahu najib declare 2.6 billion sumber derma saudi... kalau najib tipu berbohong n spin... takkan king saudi sudi datang malaysia... jelas da najib tak tipu... tak boleh fikir ke pakai otak... ke nak juga fikir pakai kepala butoh ko tu....

yg korang bongok juga nak jilat juga kepala butoh atok tua dan ikut telunjuk babi dap tu kenapa...

yang tanya kepala butoh tu kenapa... kau dah tak ada kepala butoh ke... dah terbagi kepala butoh kat anwar di sungai buloh... meroyan ya mencari balik hahaha....

marah??? tak puas hati??? pegi tayang pungkok di sungai buloh.... buleh minum kopi @ mamak karala nyanyuk sambil berteman sang peliwat sambil mengipas DAPiggy kih kih kih....

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.