Monday, October 24, 2016

TERBUKTI PEMBANGKANG BODOH KELUAR DEWAN SEMASA PEMBENTANGAN BAJET PATUT AMBIL PERHATIAN DEMI RAKYAT

Korang ingat Muhyiddin Saifuddin Wan Azizah dan Lim Kit Siang serta seluruh pemimpim pembangkang berjuang demi rakyat ka???? Kalau demi rakyat kenapa waktu PALING PENTING dan KRITIKAL iaitu semasa pembentangan bajet negara boleh keluar dewan dan buat gimik siapa MO1 pulak... 

Jelas kan bahawa YB pembangkang berniat mencari publisiti murahan dan bertindak semata-mata kerana mahu berkuasa dengan menggunakan kepala rakyat sebagai batu pijak untuk mereka ke atas dan berkuasa.

Kalau mereka berpolitik dan berjuang demi rakyat... bukankah lebih molek mereka kekal didalam dewan seperti sesetengah pemimpin pembangkang lain yang mengambil perhatian dan catatan sebagai persediaan untuk sesi perbahasan... kerana itu lah medan terbaik untuk menyampaikan komen pisitif serta suara rakyat khususnya dalam hal bajet negara yang pastinya penting dan kritikal untuk survival negera keseluruhannya.

Betapa terserlah kebodohan dan dangkal pemikiran anda jika terus mahu menyokong pemimpin dan parti pembangkang yang sebegini...  #tolakpakatan

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.