Friday, March 20, 2015

HISHAMUDDIN BELI KERETA RM 330K LEPAS 20 TAHUN JADI MENTERI BERBANDING LAHANAT PEMIMPIN PAKATAN ADA RUMAH MEWAH KERETA BERDERET DUIT BERJUTA HANYA LEPAS 2 PENGGAL WAKILI RAKYAThttp://1.bp.blogspot.com/-8G8c9yBnxI0/VQrZH1c8twI/AAAAAAAAEbc/Y9DOflzkyPM/s1600/HISHAM1.jpg


Hishamuddin Hussein adalah anak Allahyarhamah Tun Suhaila Noah. Manakala bapanya, Allahyarham Tun Hussein adalah anak Allahyarham Datuk Onn Jaafar, salah seorang pembesar Istana Johor.

Penjelasan daripada Hishamuddin ialah, kereta yang baru dibelinya adalah menggantikan kereta lamanya yang telah dijual dan wang tersebut digunakan sebahagiannya untuk membayar tunai kereta dari jenis yang sama, tetapi lebih baharu.


Mengambil kira Hishamuddin Hussein Onn sendiri dan latar belakangnya, sebelum menjadi ahli politik, dia sudah pun memiliki dan berjaya dalam syarikat guamannya. Apatah lagi latar belakang keluarganya sendiri sudah cukup untuk dia membeli bukan sahaja sebuah kereta mewah, bahkan banglo yang dibina di puncak bukit sekalipun.
Dengan kata lain, harta peninggalan keluarganya pun, makan tak habis.


BERBANDING PEMIMPIN PUKIMAK PAKATAN RAKYAT YANG BARU SETAHUN JAGUNG JADI WAKIL RAKYAT DAH KAYA DAN HARTA MELIMPAH RUAH.... 

DUIT DATANG DARI MANA BANYAK TU??
NAK KATA KELUARGA KAYA TAK JUGA... MAKAN DUIT RAKYAT KE??? 
KESIAN PENGIKUT DAN PENYOKONG KENA KENCING... DIPERBODOHKAN!!!

http://www.beritasemasa.com.my/wp-content/uploads/2015/03/Bank-Rafizi-Ramli.jpg

Rafizi Ramli yang belum pun sepenggal menjadi Ahli Parlimen, belum pun berusia 40 tahun, tidak mempunyai sebarang syarikat yang berjaya tetapi masih mampu menyimpan tunai dan aset bernilai lebih RM2 juta dalam masa yang sangat singkat.

http://2.bp.blogspot.com/-8ZjxEGlKpaE/VQrYt47tWmI/AAAAAAAAEbM/mMafRsIehuQ/s1600/HISHAM2.jpg

Menghairankan bagaimana Nga Kor Ming mampu membina Rumah Putih di Ipoh walaupun baru sahaja menjadi Ahli Parlimen Taiping selama dua penggal selain memiliki kenderaan-kenderaan mewah yang berbaris-baris di rumahnya.

Ahli Parlimen Ampang, Zuraida Kamaruddin, yang juga merupakan Ketua Wanita PKR YANG sebelum ini hanyalah memiliki sebuah kereta model Perodua Myvi berbanding sekarang SUDAH KAYA RAYA... yang dikatakan memiliki:

1. sebuah SUV Volvo XC90 2.5 T berharga lebih RM335,000 
2. Hilux Double Cab 2.5 AT yang berharga RM99,000.
3.Toyota Hilux Double Cab 3.0 AT yang dianggarkan berharga RM107,000.
4.  Mercedes Benz E240 yang dianggarkan berharga RM133,000.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ75wE_rCnXBt1l-NL9CSFwJbxs0VYgfMe0JqSQgLQz44Jf7Pdc
 
ANWAR IBRAHIM KAYA RAYA KALAH ORANG PALING KAYA DI MALAYSIA JOM BACA : http://www.anwaraidc.com/2011/02/rahimi-osman-anwar-banyak-duit-buka-syarikat-perniagaan-di-as/

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.