Tuesday, March 24, 2015

FINTAH RAFIZI DAN WAN AZIZAH TERKANTOI GAMBAR MEWAH JET PERIBADI COPY PASTE LAMAN WEB LAINSI MULUT NAJIS Rafizi Ramli kembali melakukan fitnah semata-mata untuk menaikkan sentimen kemarahan rakyat KONON ke atas 'pemborosan' Najib Abdul Razak. Gambar-gambar DI PAMERKAN yang menunjukkan kemewahan dalam 'JET PERIBADI' baru KONON UNTUK Najib Abdul Razak dipampangkan untuk tatapan.
Menurut Rafizi Ramli, Kerajaan telah membelanjakan RM28 juta untuk 'JET PERIBADI' Najib walaupun telah dijelaskan bahawa jet baru yang menggantikan jet berusia 16 tahun itu adalah untuk kegunaan DYMM Yang Di-Pertuan Agong dan Raja-Raja Melayu serta tetamu rasmi Kerajaan Malaysia.

Rafizi Ramli dan PKR masih berusaha untuk membuktikan dan menerapkan kepercayaan bahawa jet baru tersebut adalah dibeli kerana keborosan Najib. 


ITULAH KECELAKAAN DAN KEBANGSATAN SETAN BERNAMA RAFIZI YANG TAK PUTUS-PUTU MENABUR FITNAH MENGGUNAKAN MULUT BERNANAH DAN BERISI NAJIS
DEMI MENGUATKAN FINTAH ITU gambar-gambar digunakan untuk membuktikan kemewahan dalam jet-jet baru itu SEBENARNYA dicuri dari sebuah laman sesawang, RSF Magazine. (RUJUK SINI)


CUKUP-CUKUPLAH BERBOHONG DAN TABUR FITNAH...LAMA DAH KAU MEMBANGSAT RAFIZI

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.