Wednesday, February 22, 2012

SEMUA KENA TIPU : ANWAR BOHONG HAMAS & FATAH SETUJU PENYELESAIAN DUA NEGARA PALESTIN DAN ISRAEL LAKNATULLAHKomentar daripada pembaca MiM,
Anwar kata kenyataannya adalah selaras dengan persetujuan diantara Fatah-Hamas di Doha minggu lalu. Pendiriannya adalah menyokong penyelesaian 'dua-negara" Israel dan Palestin.

Pertama sekali: Hamas tidak pernah bersetuju dengan penyelesaian "dua-negara". Sila lihat Malaysian Insider, Feb 17 2012, "Anwar's explanation and the stand that Hamas never took" oleh Abdar Rahman Koya.

Kedua: Persetujuan yang dicapai di Doha pada Feb 07,2012 diantara Presiden Mahmud Abbas dan Khaled Meshaal (Ketua Biro Politik Hamas) ialah bagi Abbas mengetuai kerajaan sementara (unity government) yang akan terdiri daripada teknokrat bebas.

"The reconciliation deal between Fatah and Hamas can create a united front against Israel".

Kerana itu Perdana Menteri Israel, Netanyahu dengan pantas mengutuk persetujuan tersebut dan mengingatkan Abbas ,"It is either peace with Hamas or peace with Israel. You can't have both."

Tidak terdapat sebarang kenyataan di Doha ini mengenai keselamatan dan persetujuan "dua-negara" oleh Hamas dan Fatah seperti yang dinyatakan oleh Anwar!!

Ketiga: Nasharuddin juga ada bertemu dengan pemimpin Hamas. Nasharuddin dilapurkan sebagai berkata bahawa pemimpin Hamas terperanjat dan kesal terhadap kenyataan Anwar mendahulukan keselamatan Israel!! ANWAR NAK KENCING LAGIII!!!


SEBENARNYA ANWAR YANG SETUJU DENGAN ANNAPOLIS SUMMIT 2007 - BERSEKONGKOL MENGIKTIRAF NEGARA ISRAEL DENGAN PELOBI YAHUDI


HEBAT ANWAR TERUS BOHONG, TIPU, PUTAR BELIT DAN FITNAH SEMUA ISU... MAHUKAH KITA TERUS DI TIPU LAGI????

3 comments:

Anonymous said...

semua org kena TIPU lagi dahhhh.... termasuk Nik Aziz, Hadi Awang semualah dlm PAS...

Anonymous said...

KENA MUDAH SANGAT KENA TIPU YA .? OTAK TAK DE KE ?

Anonymous said...

celaka betul... aku terperdaya juga... yakin sungguh statment anwar masa jelas isu kenapa dia sokong tubuh negara israel dan keselamatanya kalau x silap dengan syarat 1. berundur dr tanah palestin, 2 iktiraf negara palestin 3 serah/iktiraf baitulmuqaddis... gitulah... katanya HAMAS dan FATAH setuju dgn idea ini dan sokong...

rupanya cilanat ANWAR BOHONG lagi... tak ada persetujuan pun rupanya dr HAMAS n FATAH... malahan IDEA ANWAR ini hasil dr PELOBI YAHUDI... peh!

pedih tu... malaun punye peliwat... kahhaakkkk TUUIIIIhhh!

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.