Monday, February 27, 2012

BERITA BAIK USTAZ PAS ANJUR KAUNSELING "SPECIAL" JAM 2 PAGI UNTUK WANITA SAHAJAKita jangan dengar cakap sebelah pihak. Mesti juga dengar dari pihak Ustaz Dr Badrul Amin.

Berikut adalah SMS dari Badrul Amin yang disiarkan blog Amenoworld:

Petikan berikut adalah dari mStar:
"Saya menafikan dengan sekeras-kerasnya dakwaan media bahawa saya ditangkap khalwat oleh pegawai Jaip di Kuantan.

"Saya beranggapan bahawa kejadian ini merupakan satu tindakan terancang untuk memerangkap dan mengaibkan saya," katanya menerusi satu kenyataan di sini.

"Walau bagaimanapun pada pukul 2 pagi 25 Februari 2012, dia telah menghubungi saya memaklumkan bahawa beliau sudah tiba di lokasi Temurapat Pemimpin Keadilan.

"Atas rasa tanggungjawab melihat wanita tersebut bersama anaknya di awal pagi, saya membantu beliau mendapatkan bilik penginapan. Namun pada pukul 2.30 pagi suami wanita tersebut bersama lebih kurang 20 orang yang tidak dikenali menyerbu dan menyerang saya.
Hah tu dia ... counselling untuk suami isteri yang sedang berkelahi. Dijalankan pada pukul 2 pagi. Private seorang dengan seorang untuk wanita dalam bilek hotel. 

Kaunseling itu SEDAP kaunseling itu NIKMAT sama-sama MEMBANTU... he he he

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.