Tuesday, February 28, 2012

ANWAR KANTOI KEBENARAN TERBUKTI : EHUD BARAK DEDAH KANDUNGAN SURAT MAHATHIR


Agak sukar mempercayai apabila Ehud Barak turut menyanjung tinggi peranan rakyat Malaysia dan khususnya Tun Dr Mahathir dalam arena antarabangsa, yang terus memperjuangkan nasib rakyat Palestin.

Namun itulah hakikatnya. Pendokong tegar regim Zionis dan 'pembunuh rakyat Palestin' juga terpaksa akur dengan kehebatan rakyat Malaysia dan Tun Dr Mahathir tanpa ada perasaan mengalah, masih terus memperjuangkan penubuhan negara Palestin.


Apa yang menarik lagi adalah saranan Tun Dr Mahathir supaya Israel turut mengikut jejak langkah Malaysia bagi mencapai perdamaian dengan rakyat Palestin. Iktiraf negara Palestin yang berdaulat.

Namun apa yang menarik perhatian GWM adalah, Ehud Barak tidak tahu Tuan Haji Anwar Ibrahim mempergunakan nama beliau dan regim Zionis untuk melepaskan tengkuk beliau dari sebarang kaitam dengan Israel.

 
Lagi syok ... apabila Ehud Barak sebenarnya tidak tahu skandal-skandal yang melibatkan Tuan Haji Anwar Ibrahim di Malaysia.
Nampak gayanya, terlalu banyak yang perlu Tuan Haji Anwar Ibrahim perjelaskan kepada rakan sekutunya di Israel ... Cukup parah!
 

3 comments:

Anonymous said...

apa nak susah2 nak bagi bukti kat ANUwar ni ...bukti2 sahih yg dah diberi pun bukan nak ngaku kesalahan dia.... dosa ANUwar terlalu besar utk dilayan sebegitu rupa ...org seperti ini bukan lah org yang pandai bersyukur .. hanya dgn kuasa dan pertunjuk serta hidayah Allah sahaja yg boleh nerobah sifat beliau...

Anonymous said...

anwar selepas dia tidak dipenjarakan oleh Hakim Zabidah, kerana kes sodomynya dengan Saiful di kondominium Damansara semakin banyak dia melakukan kesialan menyerang kerajaan yang dibencinya.
Adakah keadilan hakim Zabidah di beri ganjaran dengan perbuatan 'sial' sipengkhianat ini?

Anonymous said...

Kaki Spin terhebat abad ini ANWAR IBRAHIM... bukan sahaja 1 malaysia kena tipu... negara asia tenggara - indon singapura thai, eropah, amerika, sampai hamas dan palestin dan yang PALING POWER ISRAEL KENA KENCING JUGA HA HA HA

HEBAT SUNGGUH ANWAR... HEBAT TERSANGAT HEBAT HE HE

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.