Sunday, December 5, 2010

NIZAR MENGAKU BERDOSA (SYIRIK) PEGANG LILIN - SEKARANG SIAPA YANG GADAIKAN ISLAM?Akhirnya, Nizar Jamaluddin selaku Timbalan Pesuruhjaya PAS Perak mengaku mengaku berdosa sewaktu berpakaian hitam dan memegang lilin di upacara memperingati kematian Teoh Beng Hock.

”Saya mengaku saya berdosa” Nizar membuat pengakuan di hadapan Menteri Besar Perak semasa pertikaman lidah kedua dua pemimpin tersebut di persidangan DUN Perak.

Nizar yang sebelum ini mencaci Zambry atas isu ancak, terpaksa menelan kembali bulat bulat kata beliau setelah ditempelak dengan hujah bernas dari Zambry bahawa upacara tersebut adalah upacara menaikkan tiang seri dan bukannya ancak.Upacara tersebut juga tidak menjejaskan dan mencemari akidah seorang muslim.

GWM juga angkat topi kepada portal Perak Today yang telah memberi penjelasan panjang lebar berkenaan isu tersebut. Sampai terkedu dibuatnya juak juak PAS Perak! GWM juga angkat topi dengan artikel dari House PK berkenaan isu candlelightvigil. Syabas Yop!

Nak buat macam mana ... bloggers pro kerajaan memang hebat hebat belaka!

Syukurlah ... jika Nizar Derhaka telah mengaku bersalah. Itu tanda mereka yang beriman kepada Allah Taala. Sekurang kurangnya beliau lebih berlapang dada dari pemimpin PAS yang lain.Nik Aziz sampai ke hari ini masih belum mengaku bagi duit rasuah semasa di PRK Galas! Sedekah konon … pigidah!

Sumber / pautan:
Gelombang Wangsa Maju
http://peraktoday.com/wp/?p=5579
http://parpukari.blogspot.com/2009/07/nizar-atau-pas-yang-dah-terpesong-ni.html

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.