Wednesday, May 2, 2018

PRU-14 : MAHATHIR POLONG TANPA KEPALA BERSUARA SINIS SARKASTIK DAN NYANYUK

Apa punya pemimpin kalau setiap butir tutur kata dan bicara bercakap buruk, fitnah, mencaci, mengutuk dan berbohong semata-mata... Dia sahaja yang betul kan macam celaka namanya tu!!!

Atok tua ni sampai boleh kata yang DS Najib terkencing tengok gambar dia hahahah!!!! cuba atok nyanyok cek dalam seluar... pampers atok dah basah kut tu... penuh kencing so tak selesa... tu tersebut pasal kencing tu hahahah!!!


JANGAN SALAHKAN ORANG... PKR sendiri yang menjadikan mahathir hantu polong tanpa kepala... SPR jalankan tanggungjawab sahaja... merah berdarah kepala mahathir tu... umpama hantu liar sebab mati beragan nak anak manja boboi jadi PM kah kah kah!!!

Pengerusi HARAPAN Tun Dr Mahathir Mohamad menyifatkan beberapa insiden tindakan SPR yang potong buang gambar beliau sebagai sesuatu yang cukup pelik.

"Pilihan raya ini cukup pelik, gambar saya tak boleh tunjuk.

"Gambar Datuk Seri Najib, gambar Ku Nan boleh. Bila tengok gambar saya dia (Najib) takut terkencing.

"Lepas 9 hari bulan Mei ini, dia takkan tengok gambar saya lagi," kata Mahathir dalam suatu majlis ceramah HARAPAN malam ini, di Flat Desa Pandan, Parlimen Titiwangsa.

#sokongBN
#undiBN
#Tolakpakatan

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.