Monday, July 24, 2017

MAHATHIR SI ANJING UTAMA BODEK DAN JILAT TUAN SI KAFIR LIM KIT SIANG SEBAGAI PENDAKWAH TOP PIG

Selepas naik pangkat dari rekrut DAP kepada anjing utama belaan DAP Mahathir negara sawan @ TOPDOG giat menjilat, mengampu dan menyokong TUAN mereka yang terkini memuji TUAN beliau merangkap Mursyidul AM Pakatan si KAFIR Lim kit siang sebagai PENDAKWAH hehehe!!!!

Dah dasar hanjing apa ARAHAN dan tindakan TUAN HANJING pasti betul... teruskan menjilat jubor DAP wahai TOP DOG nyanyuk... 

Akibat habuan "DUNIA" DAPiggy kafir harbi laknatullah rasis chauvanis anti melayu ISLAM yang di JUNJUNG dan DIBELA... sampai merelakan KAFIR memperguna dan menjaja ayat al Quran  sebagai modal politik ...Betul juga kadang-kadang TMJ ni... sesuai peribahasa TMJ dengan Mahathir si anjing utama... anjing memang suka makan dan main tahi hahahaha....2 comments:

Anonymous said...

Bila dh x ada pelajaran, istilah top dog pn tak faham..main direct translation je huhuhu

Anonymous said...

kesian ananimus....
kena sindir pun tak faham...
ohh lupa keturunan kutty memei tak faham halusnya bahasa melayu...
especially kutty karala dari YAMEN hahahaha...

dah jadi anjing utama DAP nak malu2 pula kutty...
ke anjing ni memang nama kutty... hahahaha

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.