Wednesday, July 19, 2017

KONDEM NAJIB SEBAB MRT BUKTI TONY PUA DAN HANNAH BERUK BODOH OTAK TAHAP JAMBAN

Kenapa dengki sangat dengan projek MRT ni ya? apa pembangkang risau IMPAK BAIK projek MRT ini terhadap rakyat sampai beriya-iya kondem dan buruk-buruk kan. Tu nak kata otak pembangkang ni dari pemimpin sampailah macai dan penjilat mereka di tahap JAMBAN sahaja... benda baik pun nak kondem... celaka dan vavi yang amat!!!

Terkini Tony "beruk: pua dan hannah "evengelis" yeoh kutuk dan menyindir DS Najib berkaitan diskaun yang diberikan untuk MRT. 

hoi beruk!!! diskaun dan free tu kerajaan tak subsidi pun lah... syarikat yang setuju bg free sebab untung juga bagi tujuan promosi dan sebagainya... DS najib permudahkan dan umumkan sahaja... tang kos MRT ni akan ditampung hasil kutipan dan penjanaan perniagaan nanti tang mana pula sampai nak kena ambil duit tax payer rakyat oii!!!! malah kerajaan akan dapat income hasil cukai perniagaan nanti... 

Ada ke cara nak generate income tanpa perlu melabur dalam dunia ni... china doll pun kena melabur body baru di bayar pelanggan contoh macam bapak peliwat banduan sungai buluh Anwar Ibrahim... nak dapat dedak mader atau Dapiggy pun kena jilat pungkok dan buat kerja balaci baru dapat kan hahahah!!!! FIKIR LAH PAKAI OTAK BABI!!!


Perdana Menteri hari ini mengumumkan dua perkara untuk rakyat seperti berikut:

1. Rakyat Malaysia berpeluang menaiki MRT percuma hari ini 17 Julai bermula 4.00 petang sehingga 12 tengah malam.

2. Diskaun tambang sebanyak 50% perkhidmatan MRT, LRT, Monorel dan BRT bermula 18 Julai sehingga 31 Ogos 2017 bersempena Hari Kemerdekaan Malaysia ke 60

cuma nak tanya vavi kafir harbi laknatullah tony "beruk" pua dan hanah "avengelis" yeoh


1. air percuma di Selangor yang sampai tertunggak tak dibayar ke syarikat air tu pakai duit azmin ice cream ke?
2. bonus kakitangan Kerajaan Negeri sebanyak 2 bulan duit datang mana?
3. Duit bayar yuran perundingan terowong jubor DAP di penang RM300 juta dengan yuran perundingan (consultation fee) EMPAT KALI GANDA lebih mahal dari yang sepatutnya sumber mana?
4.  Kerajaan Negeri Selangor membina 5 kilometer jalan raya 'flyover' dengan mengambil masa 4 tahun dengan kos RM50 juta duit mana?
5. projek mengecat pintu gerbang Selangor sampai menelan kos RM10 juta dari mana kewangannya?
6. projek mengecat jalan di Pulau Pinang untuk dijadikan lorong berbasikal bernilai RM4.6 juta untuk 1.1 kilometer dapat mana duit?

7. Duit YB pembangkang guna untuk sumbangan tu duit mana?

SEMUA DI ATAS PAKAI DUT RAKYAT KAN???
SEMUA DI ATAS TAK MEMBERI PENDAPATAN PUN KAN???

MAKA PROJEK MRT INI JAUH LEBIH BAIK DAN BERGUNA PADA RAKYAT BERBANDING MULUT-MULUT PUAKA DAN BANGSAT MILIK PEMIMPIN DAN MACAI PENJILAT JUBOR PEMBANGKANG

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.