Monday, October 20, 2014

PANAS GAMBAR SKANDAL HUBUNGAN INTIM CIUM PELUK SEKSI DYANA SOFYA DAN ZAIRIL SAHIH PERLU DI SIASAT

Zairil Khir yang dihubungi Utusan Malaysia langsung tidak menafikan gambar-gambar kemesraan antara beliau dengan Dyana Sofya seperti yang tersebar secara meluas di laman sosial tersebut. 

Sebaliknya ketika ditanya mengenai perkara itu, beliau enggan mengulas lanjut dan hanya menyifatkan `politik longkang di Malaysia semakin teruk’. Malah, Zairil Khir juga tidak memberikan jawapan ketika ditanya sama ada mahu menafikan beliau merupakan individu di dalam gambar yang tersebar itu atau sama ada mahu mengambil tindakan undang-undang. 


Sebaliknya beliau berkata, ini bukan kali pertama beliau menjadi mangsa politik `longkang’ dan perkara itu berlaku disebabkan tiada isu lain yang boleh dibangkitkan. “Telefon saya dulu pun pernah digodam,” katanya. 


Sumber :  Berita 

TIDAK MENAFIKAN... MAKSUDNYA??? FIKIR SENDIRILAH... MALAS NAK KOMEN... KALAU TIDAK SEGERA REPORT POLIS... KALAU IYA KAWIN LAH JE... SETTLE KAN... 


INI DARI SUMBER : http://selangorchronicle.blogspot.com/2014/10/zairil-khir-johari-dan-dyana-sofya-akan.html
GAMBAR-GAMBAR PENDEDAHAN TERBARU DI BAWAH
NIK MOHAMAD ABDUH SINDIR SIAPA BAB MAKSIAT TU... MACAM TAHU-TAHU SAHAJA POSTING MAKSIAT DENGAN PENDEDAHAN GAMBAR....

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.