Tuesday, August 26, 2014

GEMPAR!!! ANUWAR BERAHIM NAIK JET KE ISRAEL BIAR BETUL ADA BINI ISRAEL KA???

Di saat Israel sedang membunuh dan mengganas menyerang palestin ANUwar BERAHIm bertolak ke Israel dia mahu bikin apa? Biar betu berita ini kerana ketika itu negara sedang meratap hiba kejadian MH17... kenapa  ANUwar BERAHIm lebih pentingkan survival politik menerusi dana Yahudi berbanding sokongan kepada palestin dan tragedi yang menimpa negara... Mahu sayang dan peluk lagi manusia munafik bernama ANUwar BERAHIm... cukuplah... JOm tolak ANUwar, PKR dan PAKATAN


Menurut sumber dalaman PKR pula, Anwar hanya berada di Israel pada 20 Ogos sahaja. Selepas itu beliau telah melangkah ke Israel. Berita ini cukup panas untuk rakyat Malaysia memandangkan Israel sedang melakukan kekejaman terhadap rakyat Palestin. Malahan mereka juga menuduh Malaysia menjadi “base” untuk melatih militan untuk memerangi Israel.Sumber menceritakan bahawa ini bukan kali pertama ANUwar BERAHIm ke israel... ermmm apa ANUwar BERAHIm ada bini di Israel ka hihihihi... lawak sungguh kesian wan azizah patut lama tak dapat....

“PADA TAHUN 2012, ANWAR PERNAH PERGI KE TURKI. KEMUDIAN ANWAR DIPERCAYAI LESAP SELAMA 6 JAM ANTARA JAM 3.05 PETANG HINGGA 9.50 MINIT MALAM PADA 5 FEBRUARI 2012.
APA DIA BUAT MASUK ISRAEL? DALAM ATURCARA YANG DIKELUARKAN ANWAR KATA DIA PI UMRAH DENGAN WAN AZIZAH PADA MASA TERSEBUT IAITU PADA JAM 2.00 PETANG, 5 FEBRUARI .
BILA DISEMAK TIDAK ADA SATU PESAWAT PUN YANG BERLEPAS DARI TURKI PADA JAM 8.00 MALAM (4 FEB 2012) KE MEKAH DAN SAMPAI PADA JAM 2.00 PETANG DI SANA. SO ANWAR HILANG KE MANA?
BESAR KEMUNGKINAN ANWAR DIKATAKAN PERGI KE ISRAEL MENERUSI TEL AVIV MENGGUNAKAN TIGA PESAWAT BERIKUT:
1) ESB-IST by Turkish Airlines TA2175. Depart 21.00. Arrival 20.05 IST – TLV by Private Flight.
2) ESB – IST by Turkish Airlines TA2175. Depart 21.00. Arrival 20.05
3) IST – TLV by Turkish Airlines TA 2175. Depart 00.55. Arrival 0.305
and boarding to Mecca (Jeddah) from Tel Aviv, thru transit at Amman (AMM) with
4) TLV – AMM by Royal Jordanian RJ343. Depart 09.50. Arrival 12.05.
5) IST-ESB by Domestic flihgt TA2170. Depart 18.00. arrival 19.00
Daripada data pesawat ini, dipercayai ada kemungkinan besar Anwar Ibrahim telah menghabiskan selama 6 jam di Tel Aviv, Israel antara jam 3.00 petang hingga jam 9.50 malam.
KEMUDIAN ANWAR BALIK SEMULA UNTUK BERPIDATO DI TURKI DALAM KONGRES PENDIDIKAN ISLAM SEDUNIA.
SO PERJALANAN YANG SAMA DIPERCAYAI DIAMBIL OLEH ANWAR KETIKA KE TURKI PADA 20 OGOS 2014 LEPAS. ”
Sumber Whats App

SUMBER

http://theunspinners.blogspot.com/2014/08/anwar-ke-israel-minta-nyawa.html
http://politikputramerdeka.blogspot.com/2014/08/pas-pun-penyokong-kuat-israel.html

1 comment:

Anonymous said...

kenapa blog ini tak kena saman oleh anwar ibrahim ye. kalau ikut kebiasaan, cerita dikaitkan dengan yahudi dan zionis israel sangat2 menyebabkan amarah, tetapi anwar ibrahim dan parti sekongkolannya relax jer....betul agaknya kot. itu pasal tak marah...hehehe

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.