Thursday, February 7, 2013

PSY GANGNAM STYLE KENA TUTUP AURAT : NIK AZIZ BAIK PENCEN DARI JADI KARTUN DAN BAHAN KETAWA


Jangan marah dan gelakkan NIK AZIZ hormatlah sikit kan dia ULAMA TERSOHOR berdarjat tinggi siap ada contact dengan GOD... Apapun mungkin sebab dia tak selalu tengok YOUTUBE dan tak amik tau pasal artis so NIK AZIZ TERsuruh PSY pakai menutup AURAT... ermmm kat bawah ni tak cukup tutup aurat lagi ke he he...
 
Cuba AMIK positif sikit...  mungkin ini disengajakan sebagai cetusan idea INOVATIF dan kreatif Nik Azizi... bayangkan  pakai PSY pakai BURQA... WAHHH!  menarik juga kalau PSY pakai BURQA waktu buat persembahan GANGNAM STYLE... Terima Kasih NIK AZIZ! you very very funny lah he he he!
Baca Flying Kick SINI
  

5 comments:

Anonymous said...

Nik Aziz teringin dtg tengok PSY buat show GANGNAM STYLE tapi malu-malu kusing he he he... dtg jelah dpt duduk pentas VIP nanti oooiii!

Anonymous said...

astagfirullah. kalau nak berpolitik pun, janganlah merendahkan ahli ulama.

Merah said...

Blah la ulama apanya... kalau asyik nak bermusuh??

yang elok ambik. yang terok buang. Dia pn manusia ada nafsu.. tak payah nak puja sangat.

mcmmana nak jadi pemimpin kalau malas nak tau hal ehwal luar dan dalam.. musuh nak dtg pn tak tau. boleh ke jdi pemimpin??

sudahla... tutup buku.

Merah said...

By d way.. saya bukan la peminat psy.. jauh lagi nak turun ke penang semata2 nak tgk dia.. sya tau pasal psy sebab saya byk."membaca".. diulangi.. "membaca"...

jangan duduk bawah tempurung.

Anonymous said...

apakah Nik Aziz SEBENARNYA benar-benar memenuhi semua kreteria untuk dipanggil ulama???

1. ada memperjuangkan penyatuan demi kemaslahatan ummah???
2. ada berpegang teguh pada prinsip sebenar ISLAM dan tak mudah menggadaikan hukum ALLAH semata-mata tuntutan manusia???
3. ada bersikaf pemaaf dan terbuka serta menjauhi permusuhan???

3 persoalan itu sudah cukup.... rasanya tak payah cerita panjang2... tau dah jawapannya...

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.