Monday, February 18, 2013

ANWAR IBRAHIM LEBIH BERIMAN, ZUHUD, ALIM, WARAK DAN TAU PASAL ISLAM BERBANDING HADI AWANG DAN NIK AZIZ

Selayaknya Anwar IBRAHIM sebagai pemimpin ANUgerah tuhan PKR mengatakan bahawan dia lebih arif berkenaan ISLAM terutamanya berkaitan tuntutan penggunaan KALIMAH ALLAH oleh bukan ISLAM malah NIK AZIZ dan HADI AWANG juga tidak lah setanding ANWAR Ibrahim. Buktinya  dalam ceramah ketika Majlis Makan Malam Tahun Baru Cina 2013 anjuran Parti Keadilan Rakyat (PKR) Sabah pada hari Ahad lepas di depan masyarakat Kristian di Sabah kelmarin Anwar mengaku bahawa Pok Nik tak faham Islam dan Hadi Awang hanya jadi Pak Turut dalam isu kalimah Allah...


Rupanya ANWAR IBRAHIM jauh lebih ALIM, tinggi MAQAM dan DARJAT berbanding  Nik Aziz dan Hadi Awang... jangan hairan ya... kan Anwar Pemimpin ANUgerah Tuhan PKR... ha ha haBUKTI VIDEO (klik link)

http://syedsoutsidethebox.blogspot.com/2013/02/anwar-tuan-guru-nik-aziz-takda-faham.html
http://brojinggo.blogspot.com/2013/02/video-anwar-ibrahim-kata-nik-aziz-tak.html
http://dkmsabah.blogspot.com/2013/02/ust-anwar-kata-nik-aziz-tak-tau-agama.html

http://theunspinners.blogspot.com/2013/02/berapi-anwar-ngata-najis-tak-tahu-ugama.html

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.