Wednesday, January 20, 2010

KES LIWAT ANWAR : MOGA SAIFUL DIBERIKAN KEKUATAN

Salam Perjuangan...
.
Anwar Tidak Dapat lari lagi... walau cuba melengah-lengahkan perbicaraan... menggunakan taktik kotor dan ugutan... peras ugut dan sebagainya namun tetap gagal... ISNIN INI HARI PENENTUAN MU....
.
Ya Allah berilah mereka kekuatan...
.
Berikanlah Ya Alllah bantuan, ilham, kebijaksanaan dan kemudahan untuk mereka menghadapi saat getir ini...
.
Ya Allah berikanlah mereka kemenangan menentang individu dan kumpulan munafik ini...
.
Ya Allah... engkau bukakanlah hakikat sebenar akan rahsia dan kebenaran moga dapat menyelamatkan serta menyatukan ummah yang dipecah belahkan individu dan golongan ini...
.

MARILAH RAKAN DAN SAHABAT KITA MENDOAKAN... MOGA KEBENARAN DAPAT DIBUKTIKAN MELALUI JIHAD SAUDARA MUHD SAIFUL BUKHARI AZLAN MENENTANG GOLONGAN MUNAFIKUN & ANWAR IBRAHIM
.

BACA PETIKAN BERIKUT
.
"Hari Kebenaran yang dinanti-nantikan oleh seluruh rakyat Malaysia bakal tiba. Syukur kehadhirat Allah s.w.t kerana dengan Izin-Nya, saya masih lagi dapat bertahan untuk meneruskan perjuangan hingga ke hari ini."
.
Itulah kata-kata Mohd Saiful Bukhari Azlan, yang sekali lagi akan menjadi tumpuan apabila perbicaraan kes liwat terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim mula didengar Isnin ini.
.
Selepas genap satu dekad Anwar dipecat dari jawatan timbalan perdana menteri atas dakwaan 'salahlaku seks' dan salahguna kuasa, Saiful menjadi tajuk utama berita, apabila membuat laporan polis pada Jun 2008, mendakwa Anwar meliwatnya.
.
Sepertimana dalam 1998, Anwar menafikan dakwaan tersebut dan menuduh musuh politiknya mereka konspirasi tersebut untuk menyekatnya ekoran tsunami politik pada 8 Mac tahun lalu.
.
Dalam catatan terbaru dalam blognya, Saiful memohon bimbingan dari orang ramai sebagai persiapan menghadapi perbicaraan tersebut.
.
"Dalam meniti hari-hari terakhir episod penantian yang bakal menjangkau satu tahun setengah ini, persiapan rapi perlu dilakukan bagi memperlengkapkan diri sebelum masuk ke gelanggang perbicaraan nanti.
.
"Akan tetapi, pada hemat saya persiapan yang dilakukan secara bersendirian mesti banyak kelemahan-kelemahannya.

.

"Maklumlah, ilmu pun tidak secukup mana dan ini baru pertama kali saya akan beri keterangan di mahkamah.
.
"Saya dengan rasa rendah diri ingin memohon jasa baik anda bagi memberi bimbingan persiapan perbicaraan dari segi psikologi, spiritual, kekuatan rohani, perundangan, bahan bacaan, cara-cara memberi keterangan, menjawab soalan, atau ilmu-ilmu yang sepatutnya bagi memantapkan diri saya apabila di mahkamah.
.
"Nasihat dan bimbingan oleh pakar-pakar dan profesional yang berkenaan dan para ilmuan juga amat dialu-lukan," tulisnya.
.
Kepada mereka yang berminat berbuat demikian, Saiful berkata, mereka bolehlah menghantarnya ke alamat emel HariKebenaran@gmail.com atau di ruangan komentar di blognya atau di Facebook.
.
"Kesudian anda untuk membimbing dan membantu saya dahului dengan ucapan terima kasih. Semoga Allah s.w.t membalas jasa-jasa anda," tulis Saiful.

.

Saiful juga berharap agar pihak tertuduh tidak lagi berdolak dalih untuk menangguh perbicaraan yang bakal berlangsung Isnin nanti.
.
Dalam nota kakinya, Saiful menulis, atas faktor 'keselamatan', beliau tidak dapat membalas emel yang dihantar, manakala identiti pengirim akan dirahsiakan.

.
KEPADA ANWAR
.
HARI PENGADILAN MU SUDAH TIBA... ALLAH MAHA ADIL DAN BERKUASA... DIRIMU BEPURA-PURA DAN BERTOPENGKAN ISLAM DENGAN IMEJ BUATAN MADANI MU ... NAMUN APABILA TIBA MASANYA ALLAH MAHU MEMANGKAT YANG HAK MENEWASKAN KEBATILAN... DISAAT KETIKA ITU TIADA LAGI KAU DAPAT BERSELINDUNG MAHUPUN BERSEMBUNYI DARI MENGHADAPI KEBENARAN....
.
Selamat Berjuang... Kepada Allah Berserah
.
.

2 comments:

Anonymous said...

KEPASA SAIPUL JADAH

HARI PENGADILAN MU SUDAH TIBA... ALLAH MAHA ADIL DAN BERKUASA... DIRIMU BEPURA-PURA DAN BERTOPENGKAN ISLAM DENGAN IMEJ BUATAN MADANI MU ... NAMUN APABILA TIBA MASANYA ALLAH MAHU MEMANGKAT YANG HAK MENEWASKAN KEBATILAN... DISAAT KETIKA ITU TIADA LAGI KAU DAPAT BERSELINDUNG MAHUPUN BERSEMBUNYI DARI MENGHADAPI KEBENARAN.

Razak Baginda said...

Sumpahan dengan nama Allah Azzawajalla atas perbuatan keji Anwar telah mula menampakkan kesan... bencana, bala dan malapetaka satu persatu menimpa Anwar dan mereka serta organisasi yang hampir dengan Anwar... Allah Maha Besar.... hukuman cash di dunia bakal diterima Anwar dan mereka yang bersekongkol dengannya... Ingat lah Azab Allah itu maha pedih... kepada Allah kita berserah

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.