Friday, July 4, 2008

ANWAR : Agen AMERIKA Sejati


Anwar dapat penghormatan AMERIKA kenapa pemimpin lain tak? - Agen Pulang sekali sekala kena sambut besar besaran

Julai 2nd, 2008 oleh HangTuah ·

Mengikut pada pemerhatian kami, anwar menggunakan bantuan agensi US spt NED (National Endowment for Democracy). NED dibiayai STRAIGHT DRPD US CONGRESS. Laman web NED (utama): http://www.ned.org/ Penerangan ttg NED (wikipedia): http://en.wikipedia.org/wiki/National_Endowment_for_Democracy

Mesyuarat Bersama Anwar Wolfowitz Dan Dick Cheney

Mesyuarat Pertama NED di Doha, Qatar 2006

Dalam site wikipedia tersebut, scroll ke bawah sedikit, akan ada statement ini: FUNDING OF FOREIGN POLITICAL CANDIDATES Cara funding injected masuk ke dalam negara (atau mana2 negara) ialah menggunakan institusi “fake kebajikan” seperti Foundation for Future (FFF, http://www.foundationforfuture.org/) kerana umum mengetahui bhw sebarang bentuk institusi kebajikan tidak dikenakan sebarang syarat atau fees oleh mana2 bank negara di setiap negara trsbt sekiranya ingin inject dana masuk.

Wolfowitz Memberi Anwar Peluang Pendedahan

Perbincangan Anwar Dan William Cohen (USA)

Zaman skrg, ‘markas askar’ bukan lagi dlm bentuk kubu perang dsbnya. Skrg dlm bentuk institusi kebajikan, korporat dan mcm2 lagi. Anwar dijemput oleh NED utk memberi ceramah: http://www.ned.org/events/past/events05.html Persoalan yang sudah lama, saja dibincangkan semula: Kenapa perlu anwar bersekongkol dgn Paul Wolfowitz yang merupakan US DEPUTY SECRETARY OF DEFENSE yang walaupun merupakan seorang deputy sahaja, tapi merupakan salah seorang dari MASTERMIND @ KETUA PERANG IRAQ semasa awal 2000an. Dalam pemerintahan US, deputy ialah jawatan yang tertinggi sebenarnya “sekiranya dilihat dari mata hati”. Bush tidak berkuasa, yang berkuasa ialah deputynya Dick Cheney (mastermind).

Anwar Meyakinkan "BIG BOS" Perancangan Beliau

Dick Cheney merupakan US DEPUTY SECRETARY OF DEFENSE sewaktu perang teluk 1. Manakala deputy dikawal pula oleh hidden hand @ shadow government. Sedarlah bahawa US mmg berkehendakkan Msia dan akan mendapatkannya dgn cara halus atau kekerasan. Kenapa perlu US membina markas tenteranya di Filipina, Nicobar Island (Andaman), Singapore (Sembawang Naval Base) dan Thailand (U-Tapao Royal Thai Navy Airfield, dikatakan sbg tempat persinggahan spt bantuan tsunami, taufan myanmar)? Segala base tersebut adalah di sekeliling tanah Msia.

Wan Azizah bersama Madeline (USA)

Kenapa perlu wan azizah berjumpa dgn madeline albright sewaktu kes hujung 90an itu? (Madeline Albright memegang jawatan yg sama dgn Condoleeza Rice di masa ini) http://www.tribuneindia.com/1998/98nov17/world.htm Sedikit ttg Madeline Albright: “Many of her Jewish relatives in Czechoslovakia were killed in the Holocaust, including three of her grandparents.” ( http://en.wikipedia.org/wiki/Madeline_Albright ) . Bermakna wan azizah telah berjumpa dgn seorang yahudi yg mempunyai dendam kesumat terhadap umat Islam (walaupun peristiwa holocaust tersbt bukan kerja org Islam, tapi umat Islam bermusuh dgn yahudi). Dr Munawar Anees: Layari ke http://www.counterbalance.net/ , dlm bhgn Search box, letak nama “Munawar Anees” dan search. Antara keputusan carian: Munawar Anees on the historical peaceful COEXISTENCE of Islam, Judaism and Christianity in Granada, Spain Masyarakat madani kelolaan anwar.

Ada seorang rakan saya memceritakan ttg buku karangan Anwar semasa 90an yg bertajuk Gelombang. Didapati bhw, buku tersebut mengulang-ulang kata perkataan ‘Satu, satu, satu….satu’ berulang kali (utk trigger subconcious mind). Adakah satu itu ‘Satu kerajaan dunia’, ‘Satu agama dunia’, ‘Satu pemerintah dunia’?







6 comments:

odeen said...

Saya pun ada gambar dengan presiden Bush, Gondalizarise(betul ke tidak ejaan saya ni), Clinton, dan banyak pemimpin Amerika yang lain. Tapi tak seorang pun tuduh saya Agen Amerika..Inilah saya tak puas hati ni...Asyik Anwar aje jadi agen...nielah saya tak puas hati nie...jika banding dengan Anwar nie..gamabar saya dengan pemimpin Amerika nie lagi banyak...Tak aci betullah macam nie...Tolonglah kaitkan saya juga...

Anonymous said...

monyet kalau di ajar pun akhirnya pandai juga membuat kerja utk kita...

tapi kalau manusia yg buta hati, jumud pemikiran dan Allah dah tutup pintu hatinya sampai bila pun tak akan mahu meneliti, mempertimbangkan dan melihat fakta kebenaran... walaupun sglanya dah terbentang depan mata...

kesian kalau di berbanding monyet tadi... ermmm korang nilailah sendiri at least monyet tu ada la manfaat mantu manusia... org yg buta hati macam ni iskhhh... menjahanamkan negara

Anonymous said...

oiii oden ko tak nak ke bg pandangan kat artikel Skandal Anwar : S & L... ke ko pun sama macam anwar byk skandal... ke ko dah tau kebenaran takut pulak....

odeen said...

Tu..lah mana aci saya yang banyak gambar dengan pemimpin Amerika..orang lain pulak dapat nama...Inilah sikap kita hanya tengok melalui gambar..Dengar pantun saya nie..
jangan diharap kepada gambar, kerana gambar dimogok(disebalik) pasu, Jangan diharap kepada khabar kerana khabar banyak palsu.
Betultak any...mus(susah betul nak eja, nko nie manusiakah makhluk asing?)

AbgGagah said...

oiii odeen

aku da baca artikel ni bukan setakat gambar je la... bacalah ko ni sure tak tau baca tgk gambar je... jelas terbukti penglibatan Anwar dgn bende2 tu... semak dulu... nak jd bengong pun berpada-pada la...

odeen said...

Ale..AbgGagah..dah gagah sangat ke...Setakat tulis macam tu eh..eh.. saya pun boleh buat...itu bidang sayalah AbgGagah...Nak jadikan muka kamu telangjang kat internetpun boleh...nak edit muka kamu masuk video lucah pun boleh...
Apalah nak dikira sangat dengan laporan seperti itu....
LEBIH BAIK AbgGagah LIWAT AJE SAYA NIE...LAGI BAGUS SEBAB SAYAPUN NAK JUAL BONTOT MACAM SAIFUL...DENGAR NAMA AJE DAH TAHU ABG NI GAGAH...

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.