Friday, November 24, 2017

SERONOK TIDUR LENA ANJING DAN BABI SENYAP TAK MENYALAK MELOLONG WAKTU MALAM

Tenang damai dan sepi tak seperti minggu-minggu sebelum ni asal rabu malam khamis menyalak melolong meraung2 menyondol babi dan anjing buat bising bersahut sahutan DEMI menjilat menghidu dan menyondol pungkok tuan mereka DAPiggy.

lena betul kami sampai harini baru buleh kerja... mana tak nya dah berapa minggu tidur terganggu dek anjing dan babi yang membuat bising DEMI menjalankan suruhan tuan mereka DAPiggy.

MINYAK naik memekak maki hamun... turun tak nak pula bersyukur or terima kasih


Tiba-tiba ada pula SI BODOH, BANGANG, BAHALOL, BENGAP DAN BENGONG (5B) ni kata minyak turun sebab hasil sekumpulan anjing dan babi berkampung depan parlimen tuntut harga minyak diturunkan... ehhh!!!! bodohnya laaahhhh yang percaya.... kesian!!!

Pada yang bodoh terpercaya tu... ni nak bg tahu... harga minyak turun sbb sistem apungan mingguan tu kira memang turun lah bukan sebab anjing dan babi tu berkumpul... samalah juga bila harga naik... sistem apungan mingguan tu lah yang kira. Pengiraan bukan main bantai ja ada formula dan semua tau formula ni so terlus dengan mengambil faktor semasa seperti harga minyak proses dunia, tukaran matawang dan sebagainya.

harga minyak turun sebab ringgit mengukuh dan harga minyak proses menurun minggu sebelumnya lah... CELAKA punya babi and anjing konon mengaku menipu rakyat!!!!

MARI TENGOK MUKA ANJING DAN BABI NIMereka yang tergolong dalam kumpulan BODOH, BANGANG, BAHALOL, BENGAP DAN BENGONG (5B) percaya babi dan anjing punca minyak turun... hahahahaNo comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.