Friday, August 11, 2017

FITNAH MALAYSIA DIJAJAH MAJLIS PECAH TANAH ECRL BUKTI PERKASA DI PERKOSA DAN LIWAT MAMAK KARALA ISKANDAR KUTTY AKA TOP DOG MAHATHIR

Apabila PERKASA memperbodohkan diri secara terbuka dengan mengatakan Malaysia sedang dijajah semasa majlis pecah tanah ECRL apabila kunun-kununnya hanya bendera China dan tulisan China memenuhi majlis berkenaan. 

Nak tanya si BODOH Syed Hassan Syed Ali (010-2283001) merangkap SU Agung Perkasa yang keluarkan kenyataan ni... 1. Kau ada ke semasa majlis pelancaran berkenaan? 2. Betul ke tiada langsung bendera Malaysia tau tulisan BM? 3. Kau ada senarai pekerja bila tuduh kononnya semua pekerja didatangkan dari China? 4. Betul ke majlis hanya berbahasa cina dan tiada BM digunakan?

Kalau jawapannya TIDAK baik kau berenti buat FITNAH dan elok duduk diam-diam... syohhh syohhh anjing... pergi  JILAT JUBO MAMAK KARALA ISKANDAR KUTTY ANJING UTAMA MAHATHIR.


Kami respek PERKASA suatu ketika dulu yang lantang berjuang mempertahankan hak melayu seperti menentang Dong Zhong, menentang LGBT, menentang mereta yang anti Islam, menentang mereka yang anti Raja-raja Melayu, menetang parti politik yang ekstrim dan lain-lain lagi malah bertindak melindungi melayu tertindas serta menyelamatkan akidah umat khususnya dalam soal murtad...

Tapi kini sejak PERKASA berbaik-baik dengan NGO mubaligh kristian dan NGO pro-pembangkang... PERKASA mula lemah, lembik dan hilang semangat.... Malah boleh bertolak ansur bagai walau dalam soal hak Melayu ISLAM.... apa Perkasa sudah diberi china-doll ke sampai lembik lutut dan jadi bodoh macam babi... hilang taring dan kewibawaan....

LEBIH PARAH apabila MAMAK KARALA ISKANDAR KUTTY ANJING UTAMA MAHATHIR menubuhkan Parti Bunga... PERKASA tanpa segan silu menadah otak dan punggung untuk diliwat sepenuhnya membontoti Mahathir TIP DOG.

Dan kini... PERKASA tidak lebih dari alat Mahathir ANJING UTAMA DAP bagi memecah belah, menghancurkan kesepakatan malah menggegar ketuanan ISLAM dan MELAYU... bukan berjuang untuk melayu sebaliknya mengadu domba dan menentang kerajaan... TAHAP KEBODOHAN APAKAH INI???

Apakah Syed BODOH lupa masa zaman DIKTATOR MAMAK KARALA ISKANDAR KUTTY ANJING UTAMA MAHATHIR... aka Zaman Malaysia diperintah keling karala... Banyak projek mega negara dilaksanakan oleh syarikat luar negara... tidak pula ANJING UTAMA masa tu kata negara terjajah kan? Abis kenapa perkasa sama sekarang nak buat cerita macam-macam???

Masa buat lebuhraya utara selatan pun panggil Korea.  Akibatnya kilang simen di Padang Regas Perak jadi milik Korea sampai lenyap sebuah bukit. Setelah kaut untung kilang tersebut jadi milik kroni tok wan. Kilang tersebut masih wujud di sebelah kanan lebuh raya utara selatan selepas interchange Kuala Kangsar dari arah selatan.Tok Wan juga pernah bagi Share percuma kepada China untuk kerja cari gaji minyak yang melibatkan Petronas di luar negara dengan alasan China memiliki kuasa veto... malah banyak lagi projek zaman tok wan melibatkan negara seperti Jepun, Korea dan China... TERJAJAH KAH NEGARA KITA???

Nasihat kami kepada Syed Hassan Syed Ali (010-2283001) merangkap SU Agung Perkasa nak jadi anjing menyalak menyokong ANJING UTAMA aka TOP DOG Mahathir Keling Karala pun berpada-pada lah... ini bukan zaman dulu... informasi dihujung jari... menipu, fitnah dan spin pun akhirnya orang tahu lah kebenaran... itulah jilat jubo Mahathir selalu sangat sampai jadi bodoh macam babi... percaya ja cakap ANJING UTAMA DAP tu... 

PERKASA WAJIB BERTAUBAT sebelum kena ludah dan caci maki masa hidup... lebih teruk bila kornag mampus... kubur korang kena kencing dengan anak cucu sebab kebangsatan yang korang pamerkan semasa hidup!!!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.