Wednesday, August 2, 2017

MAHATHIR KUTTY WAJAR IKUT TUAN TOP DOG PULANG MELAWAT KETURUNAN DI KERALA INDIA

Ketua Menteri Wilayah Karala di Selatan mungkin bersaudara dan keturunan sama dengan Mahathir maka seiras benar wajah mereka berdua yang manakejayaan mereka berdua membuktikan mereka datang dari keturunan keling karala yang berjaya... sorang Ketua Menteri sorang lagi PM wahhh!!!


Sepatutnya... sjauh mana merantau dan berjaya namun asal usul kita sepatutnya tidak kita dilupakan mungkin Mahathir TOP DOG telah lupa sebab terlebih bersemangat sangat nak jadi MELAYU lantas dikambus asal usul sebenar bahawa beliau berbangsa INDIA.

Sepatutnya Mahathir si Anjing UTAMA @ top dog mengikuti dan mencontohi Tuan anjing iaitu Mr. Mursyidul Am Lim Kit Siang yang mana apabila anak berjaya jadi CM terus di bawa anak beranak melawat keturunan beliau di CHINA... kan bagus gitu... tak sorok-sorok terang-terang kita tahu kafir harbi laknatullah chauvanis rasis anti Islam Melayu... Tengaok gambar... elok je kan...



Mukhriz si boboi manja Mahathir Kutty mungkin boleh memujuk Mahathir untuk kembali ke KERALA... mana tahu bukan sahaja KERALA mungkin boleh berjumpa saudara mara sampai ke YAMEN... apalah sangat nak pergi JET PERIBADI kan ada... rasa nak thrill boleh naik KAPAL LAYAR PERIBADI... kan kaya raya aka JUTAWAN apa sangat nak travel ke KERALA... United Kingdom hari-hari boleh pegi kan hehehe....

Tak percaya??? Awal-awal Mahathir sudah ada saudara tau di KARALA... kalau cek sure susur galur dari YAMEN sama ni hehehe... MUKA SAMA KAN!!! duduk sebelah-sebelah sure ingat adik beradik!!!

Bukan lekeh tau!!! Ketua Menteri Karala tu... bangga Mukhriz si boboi manja mahathir kutty saudara somebody hehehe....

Beliau adalah Pinarayi Vijayan yang merupakan Ketua Menteri Wilayah Karala di Selatan India, beliau merupakan seorang ahli politik bagi Parti Politburo of the Communist (Marxist). Sebelum ini beliau merupakan seorang setiausaha Wilayah Kerala di mana berkhidmat dari 1998 hingga 2015 sebelum dilantik menjadi Ketua Menteri.



No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.