Wednesday, March 15, 2017

MALAYSIA KERAJAAN KORUP, EKONOMI MERUDUM, PELABURAN TAK ADA JOM LIHAT FAKTA NI

Teruk betulkan keadaan Malaysia sekarang ini yang dipimpin oleh DS Najib dan UMNO sebab berdasarkan apa yang viral di FB, whatsapp, telegram, IG, blog dan segala macam media sosial kata teruk, merudum dan sebagainya.... tak kisah lah dalam kitab rujukan dan KIBLAT macai dan penjilat apa saja kerajaan buat teruk silap dan salah... habis apa yang betul???

Malah "spin" yang bertebaran ini disokong pula oleh tokoh-tokoh politikus kaki spin ternama seperti Diktator DAP lim kit siang, MahaLupha Mader karala, Bini peliwat Azizah, Anak Peliwat Izah, Kaki Iceream ASmin, Mulut Najis Lapiji, Penjilat Mat SabuN, Kaki BOhong Projek Hussam, Anak Manja BOBOI mukeriz, Kaki Tikam Muyidin, Penjaga retis Sapie semporna, Kaki Rasuah Guan ENg, Sotong Misai Khairudin dan banyak lagi pemimpin sampah pembangkang bergelumang najis dan nanah dalam mulut bohong spin dan tipu rakyat demi kuasa politik.

So semuanya tak betul ya??? habis macam mana Malaysia dapat pengiktirafan di bawah ini???


Mohon rakyat semua tepuk dada tanya iman, fikir dan cari fakta sebenar dan buka hati untuk buat keputusan tepat... cukuplah kena spin, perkuda dan bohong selama ini oleh pembangkang ooii!!!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.