Monday, April 13, 2015

PADAN MUKA NGA KOR MING AHLI PARLIMEN MANGKUK BABI SUKA BUAT FITNAH BAKAL DI SAMAN
Peguam Datuk Mohd Hafarizam Harun berkata, surat tuntutan telah diserahkan kepada pejabat Nga di Taiping siang tadi.“Saya meminta beliau (Nga) membuat permohonan maaf dan menarik kenyataan itu. Nga juga perlu menerbitkan permohonan maaf itu di dalam dua akhbar sama ada akhbar berbahasa Melayu atau Inggeris, namun dalam dua akhbar tempatan”.

.
“Pelanggan saya (Najib) memberikan beliau 48 jam untuk membuat surat permohonan maaf dan menarik gambar serta komen itu sepenuhnya,” kata Hafarizam.Nga dalam posting di laman sosial bulan lalu menggunakan gambar yang menunjukkan Najib dan Rosmah nga kor ming balakbersama beberapa menteri kabinet dan mengemukakan soalan kenapa perlu isteri Perdana Menteri berada bersama sewaktu mesyuarat kabinet.

.
Hanya kemudian didedahkan bahawa gambar itu bukan dari mesyuarat kabinet sebaliknya sewaktu kunjungan rasmi Perdana Menteri ke luar negara.“Beliau (Nga) juga perlu menawarkan saguhati sepadan…. terpulang kepada beliau untuk  tawaran dan beliau juga perlu menahan dari menerbitkan isu sama lagi, jika gagal, tindakan undang-undang akan dimulakan terhadap beliau,” tambah Hafarizam – BNBCC
KREDIT : http://theunspinners.blogspot.com/2015/04/nak-lihat-nga-melutu-minta-maaf-tiap2.html

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.