Thursday, January 29, 2015

BETTY LIM MEWAH KAYA BARANG BERJENAMA BRA DAN PANTIES $US 890 SEHELAI BAGI LIM GUAN ENG PUAS

Kalau seluar dalam dan bra betul lah punya mahal macam tu sekali memang kaya raya dan mewah sekali Betty Lim selaku bini sah kepada Lim Guan Eng. Tapi mari lihat sudut positif mungkin niat betty nak menjaga keintiman dan mengoda Lim Guan Eng supaya jangan cari skandal lain... setia pada dia sorang sahaja.... lepas kejadian dahi berdarah kena baling "Ash Tray' sebab kes skandal dulu BETTY kelihatan dimanja dan di mewahkan... 

Pandai Lim Guan Eng jaga BINI... cuti di PARIS... mewah dan mahal... beg kasut kereta dan terkini bra dan panties...  sekarang kita tahu siapa dia sebenarnya... segalanya lakonan demi nak raih kuasa... dah berkuasa... semua dia sapu... bermewah-mewah... rakyat penang terutama melayu TETAP SENGSARA dan DIPINGGIRKAN...KREDIT : http://theunspinners.blogspot.com/2015/01/membazir-pakaian-dalam-betty-sampai.htmlNo comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.