Friday, September 13, 2013

RTM TERUS BANGANG BERTINGKEK-TINGKEK SALAH NAMA KETUA POLIS NEGARA PULAK

Baru-baru ni RTM kata "POLIS RAJA DI MALAYSIA" dan terkini KETUA POLIS NEGARA pulak kena tukar jadi KHALID IBRAHIM

Kut iya pun IDOLA staf RTM pemimpin PEMBANGKANG seperti Tan Sri Khalid IBrahim MB Selangor dari PKR dan pilihan Pakatan Rakyat jangan lah tunjuk sangat kan dah KANTOI!

Sampai tersyasyul namakan Khalid Ibrahim sebagai ketua polis negara pulak... PATUT RTM Lembab macam siput GAGAL.. GAGAL... dan TERUS GAGAL melawan arus propaganda pembangkang... kalau betullah macam mana nak berjaya dalam RTM rupanya RAMAI SOKONG PEMBANGKANG sampai tersasul nama... 

KETUA POLIS NEGARA - nama sebenar bukan tipu-tipu : Khalid Abu Bakar... di ulang Khalid Abu Bakar ya... bukan Khalid Ibrahim atau Anwar Ibrahim ya... dan juga POLIS DIRAJA MALAYSIA bukannya Polis Raja Di Malaysia.

p/s - NI Nak Pecat SIAPA PULA? MENTERI? Ketua Pengarah Penyiaran? Ke Pecat Semua Je? Ikut Suka hatilah Labu...No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.