Tuesday, April 26, 2011

ANWAR LELAKI Y TELAH PANCUT DALM DUBUR SAIFUL BUKHARI : DNA SPERMA SEPANAN

Salam Kebenaran
Salam Perjuangan

Apa lagi nak kata kalau DNA sudah jadi bukti... PAS jgn kata DNA tak diterima dalam Islam... sampai keluar fatwa "SESAT" demi bela Anwar Al Juburi... Depa skrg pertikai protokol pengendalian bahan bukti tak ikut piawai antarabangsa & kata tak dpt buktikan Saiful Bukhari ada dlm kondo... cabar integriti bahan bukti... sudahlah... takkan polis bodoh sgt...

Persoalannya macam mana air mani... aku ulang sampel adalah calitan air mani AKA "sperma" yang sah milik ANWAR IBRAHIM ada dlm jubor saiful Bukhari??? ADA MISTERI!

1. Adakah Azizah bagi polis lepas "berentap" dengan Anwar dan Polis Suntik masuk dalam dubur saiful Bukhari???
2. Adakah "China Doll" dalam video seks Anwar simpan sperma Anwar dlm mulut dan bungkus baik-baik kemudian serahkan kepada polis untuk suntik dalam jubor saiful bukhari.
3. Adakah Anwar di " kocok" polis semasa dipenjara atau balai polis dan polis kutip dan suntik dalam buntut saiful bukhari.
4. Atau Polis Malaysia hantar sempel DNA anwar ke Amerika dan Amerika guna teknologi "Alien" hasilkan Sperma palsu ber DNA Anwar kemudian suntik pada lubang saiful bukhari.

FIKIR SEDALAMNYA... CARILAH KEBENARAN!

25 April 2011, Sah, lelaki 'Y' adalah Anwar Ibrahim. Ia berdasarkan profil DNA daripada tiga bahan bukti yang mengandungi DNA Anwar sepadan dengan air mani ditemui pada dubur pengadu, Mohd Saiful Bukhari Azlan.

BERITA 1 -AIDC
BERITA 2 - berita harian
BERITA 3 - Flying Kick
BERITA 4 - Bernama
BERITA 5 - Penerangan
BERITA 6 - Agenda Daily
BERITA 7 - Malaysia Daily


LIHAT PEMBELA BODOH KATA! HENTIKAN PENIPUAN!

KUALA LUMPUR: Peguam Anwar, Sankara Nair menolak hujah pendakwa raya yang menamakan Anwar sebagai ‘Lelaki Y’ yang disebut-sebut sebelum ini. Ini kerana, menurut Sankara, kaedah ujian yang dijalankan ahli kimia Jabatan Kimia Malaysia, Dr Seah Lay Hong dan Nor Aidora Saedon tidak menurut piawaian antarabangsa yang mana mereka sendiri merupakan ahli.

“Kaedah yang digunakan mereka untuk menjalankan ujian ke atas sampel DNA meragukan. Jarak masa di antara saksi pendakwa ke-25, DSP Jude Pereira mengambil sampel dari Hospital Kuala Lumpur dan dihantar ke Jabatan Kimia Malaysia adalah kira-kira 43 jam.

“Jika diambil kira secara keseluruhan, selang masa di antara masa dan tarikh sperma berada di dalam dubur pengadu sehinggalah ia dibawa ke Jabatan Kimia Malaysia, ia memakan masa selama kira-kira 97 jam (54 jam campur 43 jam),” kata Sankara. Sankara seterusnya menyatakan tiada bukti bahawa peralatan yang digunakan dalam ujian DNA diselenggara dengan baik. Beliau juga membangkitkan kemungkinan bukti dalam kes Fitnah II itu dipinda kerana pegawai penyiasat, Jude Pereira sudah membuka paket plastik mengandungi calitan putik kapas dari hospital dan membungkusnya semula.

Mengulas lanjut, Sankara berkata sepanjang perbicaraan berlangsung, pendakwa juga gagal membuktikan Saiful berada dalam kondominum yang didakwa tempat kejadian berlaku. “Tiada bukti ditunjukkan Saiful memasuki bilik berkenaan mahu pun kondominium itu. “Tiada sesiapa melihat Saiful masuk ke kondominium itu. Malah, pemilik kondominium itu, Hasanuddin tidak melihatnya di kondominium itu,” kata Sankara. Kata Sankara, berdasarkan rakaman CCTV, pendakwa hanya menunjukkan Saiful keluar dan masuk dari lif kondominium itu – satu perkara yang sememangnya sudah dirancang dari awal lagi.

“Pendakwa perlu membuktikan Saiful sememangnya berada dalam kondominium itu. “Dia hanya menunjukkan dirinya di kamera kerana ia sudah dirancang. (Dia tahu) Anwar berada di kondominium itu dan dia hanya perlu menunjukkan dirinya di kamera. “Malah, Saiful sendiri tidak pernah diminta secara khusus oleh Anwar untuk datang ke kondominium itu pada hari berkenaan,” kata Sankara. Lebih meragukan, Saiful sendiri mengambil masa yang terlalu lama untuk sampai ke kondominium itu pada hari kejadian didakwa berlaku, kata Sankara.

1 comment:

Salam Perjuangan said...
This comment has been removed by the author.

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.