Tuesday, January 16, 2018

FARID KAMIL SEWEL DAN STIM BERTEMU CAHAYA SUCI LEPAS MENERIMA NASIHAT MAHATHIR

Farid Kamil mungkin berusaha memperoleh CAHAYA INSANI hingga melayan STIM dan HIGH sampai jalan macam orang gila tak berbaju dan apabila dibantu dibawa ke balai polis MENGAMUK lempang dan tendang orang yang membantu serta polis.

MAHATHIR kan dah nasihat "AMAR MAKRUF NAHI MUNGKAR" kenapa tak ikut pungkok IDOLA yang memberikan CAHAYA INSANI tu...Gaya penulisan macam layan stim dan high... hanya penagih sahaja yang memahami kehalusan dan penceritaan CAHAYA INSANI ini... hebat MAHATHIR!!!

Perbuatan PENAGIH amat MEROSAKKAN... 

kalau penagih DADAH rosaklah keluarga, nama baik dan isteri boleh cabut lari. DATUK sekali pun hanya manusia biasa... umpama dah tak bererti atau istimewa gelaran DATUK ini bila manusia berlambak manusia entah apa-apa, durjana, opurtunis, penipu, penagih dan seumpamanya yang dapat....

Kalau penagih MANUSIA rosaklah masyarakat dan negara... penagih MAHATHIR memuja umpama MAKSUM sangat Mahathir ni... semua betul kununnya... sedar tak MAHATHIR sudah rosak punah dan pengkhianat... segala prinsip pegangan DILACURKAN... DIGADAIKAN demi KEMARUK KUASA mahu semua ikut telunjuk dan DENDAM mahu boboi mukhriz jadi PM. Sampai bekerjasama dengan iblis kafir harbi laknatullahchauvanis rasis anti melayu Islam DAPiggy.


COVER filem selepas ini : MENCARI CAHAYA INSANI OHH MAHATHIR

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.