Wednesday, December 2, 2015

HILANG NAFSU PUNCA PEMUDA PKR DESAK MAK JANDA NURUL IZZAH LEPASKAN


http://1.bp.blogspot.com/-neOrjpHqeJc/VEYYwKAX1jI/AAAAAAAA-OM/aZTmGvsZ0z4/s320/izzah.jpg

Pengerusinya Mohd Nazri Abdul Rahman berkata, sekiranya Nurul Izzah meletakkan jawatan, pengundi muda di kawasan itu bersedia untuk ‘menghukumnya’ jika diadakan pilihan raya kecil.
“Kami menyeru kepada Nurul Izzah dengan apa yang telah dibuat bersama dengan Jacel Kiram kalau dia berani, dia lepaskan jawatan wakil rakyat.
“Pengundi-pengundi muda di Lembah Pantai dah siap sedia untuk menghukum Nurul Izzah di Lembah Pantai. Jangan tunggu sampai lima tahun,” katanya pada sidang medianya di Apartment Abdullah Hukum pada Selasa.
Selain itu, Mohd Nazri juga turut mendakwa Naib Presiden PKR itu tidak pernah melakukan apa - apa perkara yang berbakti kepada kawasan terbabit sejak menjadi Ahli Parlimen.
“Nurul Izzah di Lembah Pantai memang gagal jaga kebajikan di Lembah Pantai. Dia lebih tumpukan kepada kawasan di luar. Apa yang kita dapat di luar sana mengetahui Nurul Izzah ini seorang yang tidak berbakti kepada Lembah Pantai.
“Nurul Izzah ini lebih hebat atau dimomokkan dengan media sosial seperti facebook, twitter, instagram dan sebagainya. Tetapi di Lembah Pantai bagi kami pengundi-pengundi muda ini, dia dalam seminggu memang tidak ada dalam Lembah Pantai,” dakwanya.
Tambahnya, pihaknya akan berterusan mendesak Ahli Parlimen Lembah Pantai itu agar melepaskan jawatannya dengan memasang kain rentang di sekitar kawasan Parlimen terbabit.

Secara kesimpulannya, memang patut pun Si Nurul Izzah tu melepaskan jawatan dia sebagai Ahli Parlimen kerana tindakan yang dilakukan jelas membelakangi keselamatan Negara.

Lagi pun, Si Nurul Izzah tu memang Tak Layak jadi Ahli Parlimen. Dia menang dalam Pilihan Raya Umum hari tu pun sebab dia pandai Menabur Fitnah terhadap orang lain. Bukannya sebab dia dapat sokongan atau pun menjaga kebajikan rakyat dikawasan dia!!!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.